Restaurang Solsidan, Regionhuset

Betalsätt

Från och med den 1 maj 2023 blir vi kontantfria och tar vi endast emot kort och kundkort som betalsätt. Vi tar inte längre emot kontanter som betalning.

Öppettider

Måndag-fredag, 8.00-15.00
Lunch serveras 11.00-13.30

Priser

Dagens lunch: 110 kr
Betalning med laddat kund-kort: 100 kr
Barn 0-2 år: äter gratis med betalande vuxen
Barn 3-9 år: 75 kr
Barn från 10 år: 110 kr

All fisk är från hållbart fiske (MSC) med undantag för den Norska laxen, nötkött är från lokala gårdar i samarbete med bland annat Nyhléns Hugosons. Grönsaker & potatis är efter tillgång ekologiskt, lokalt eller svenskodlat. Mejeriprodukter är i första hand från lokal ekologisk produktion. Fråga gärna om ni har funderingar om ursprung, eko eller annat.

Måndag 13 maj

  • Korvstroganoff med ris
  • Fiskgratäng
  • Vegetariskt: Gnocchi med pesto
  • Löksoppa

Tisdag 14 maj

  • Kålpudding med gräddsås och potatis
  • Pocherad sej i vitvinssås
  • Vegetariskt: Vegetariska biffar med vitlökssås
  • Soppa: Tomatsoppa

Onsdag 15 maj

  • Citron och vitlöksmarineras kycklingfilé med stekt ris
  • Panerad fisk med remuladsås
  • Vegetariskt: Omelett med potatis
  • Kålsoppa

Torsdag 16 maj

  • Köttfärsbiffar med skysåsoch stekt potatis
  • Pastasås med räkor
  • Vegetariskt: Grönsaksgryta
  • Asiatisk kycklingsoppa

Fredag 17 maj

  • Brisket med BBQ sås och klyftpotatis
  • Fiskbiff
  • Vegetariskt: Lasagne
  • Efterrätt: Kladdkaka

Måndag 20 maj

  • Köttfärssås med spagetti
  • Panerad fisk med kall sås
  • Vegetariskt: bolognese
  • Soppa: blomkålssoppa

Tisdag 21 maj

  • Kycklinglår med klyftpotatis och tzatziki
  • Fiskgratäng
  • Vegetariskt: spenatpaj
  • Soppa: nässelsoppa

Onsdag 22 maj

  • Grekiska biffar med soltorkad tomat, oliver och feta ost
  • Stekt sej med hummersås
  • Vegetariskt: stroganoff med ris
  • Soppa: bönsoppa

Torsdag 23 maj 

  • Gulaschgryta med ris
  • Pestobakad fisk
  • Vegetariskt: nudelwook
  • Soppa: grön ärtsoppa

Fredag 24 maj 

  • Fläskkarré med råstekt potatis och bearnaisesås
  • Pankopanerad fisk med stekt ris och sweetchili
  • Vegetariskt:quornfärslimpa med råstekt potatis
  • Soppa: broccolisoppa
  • Efterrätt: Tårta

Personalkostnad kan tillkomma vid mindre sällskap.

Vi skräddarsyr ditt arrangemang.

Vill du boka lunch, middag, konferensfika eller begära offert?

Kontakta oss för mer information.

Anne-Maj Larsson
Telefon: 0920-28 42 76
E-post: solsidan@norrbotten.se

Mats Danielsson, Teamledare
Telefon: 076-104 93 08
E-post mats.danielsson@norrbotten.se

Anders Broström, Enhetschef
Telefon: 076-128 41 39 
anders.brostrom@norrbotten.se