Restaurang Solsidan, Regionhuset
Betalsätt
Från och med den 1 maj 2023 blir vi kontantfria och tar vi endast emot kort och kundkort som betalsätt. Vi tar inte längre emot kontanter som betalning.
Öppettider
Måndag-fredag, 8.00-15.00
Lunch serveras 11.00-13.30
Priser
Dagens lunch: 110 kr
Betalning med laddat kund-kort: 100 kr
Barn 0-2 år: äter gratis med betalande vuxen
Barn 3-9 år: 75 kr
Barn från 10 år: 110 kr
All fisk är från hållbart fiske (MSC) med undantag för den Norska laxen, nötkött är från lokala gårdar i samarbete med bland annat Nyhléns Hugosons. Grönsaker & potatis är efter tillgång ekologiskt, lokalt eller svenskodlat. Mejeriprodukter är i första hand från lokal ekologisk produktion. Fråga gärna om ni har funderingar om ursprung, eko eller annat.
Måndag 13 maj
- Korvstroganoff med ris
- Fiskgratäng
- Vegetariskt: Gnocchi med pesto
- Löksoppa
Tisdag 14 maj
- Kålpudding med gräddsås och potatis
- Pocherad sej i vitvinssås
- Vegetariskt: Vegetariska biffar med vitlökssås
- Soppa: Tomatsoppa
Onsdag 15 maj
- Citron och vitlöksmarineras kycklingfilé med stekt ris
- Panerad fisk med remuladsås
- Vegetariskt: Omelett med potatis
- Kålsoppa
Torsdag 16 maj
- Köttfärsbiffar med skysåsoch stekt potatis
- Pastasås med räkor
- Vegetariskt: Grönsaksgryta
- Asiatisk kycklingsoppa
Fredag 17 maj
- Brisket med BBQ sås och klyftpotatis
- Fiskbiff
- Vegetariskt: Lasagne
- Efterrätt: Kladdkaka
Måndag 20 maj
- Köttfärssås med spagetti
- Panerad fisk med kall sås
- Vegetariskt: bolognese
- Soppa: blomkålssoppa
Tisdag 21 maj
- Kycklinglår med klyftpotatis och tzatziki
- Fiskgratäng
- Vegetariskt: spenatpaj
- Soppa: nässelsoppa
Onsdag 22 maj
- Grekiska biffar med soltorkad tomat, oliver och feta ost
- Stekt sej med hummersås
- Vegetariskt: stroganoff med ris
- Soppa: bönsoppa
Torsdag 23 maj
- Gulaschgryta med ris
- Pestobakad fisk
- Vegetariskt: nudelwook
- Soppa: grön ärtsoppa
Fredag 24 maj
- Fläskkarré med råstekt potatis och bearnaisesås
- Pankopanerad fisk med stekt ris och sweetchili
- Vegetariskt:quornfärslimpa med råstekt potatis
- Soppa: broccolisoppa
- Efterrätt: Tårta
Personalkostnad kan tillkomma vid mindre sällskap.
- À la carte [222 kB, PDF]
- Buffé solsidan [221 kB, PDF]
- Grillbuffé [223 kB, PDF]
- Kvällens husman [220 kB, PDF]
- Medelhavsbuffé [223 kB, PDF]
- Smörgåsbord [223 kB, PDF]
- Snittar [220 kB, PDF]
- Solsidans taco [223 kB, PDF]
Vi skräddarsyr ditt arrangemang.
Vill du boka lunch, middag, konferensfika eller begära offert?
Kontakta oss för mer information.
Anne-Maj Larsson
Telefon: 0920-28 42 76
E-post: solsidan@norrbotten.se
Mats Danielsson, Teamledare
Telefon: 076-104 93 08
E-post mats.danielsson@norrbotten.se
Anders Broström, Enhetschef
Telefon: 076-128 41 39
anders.brostrom@norrbotten.se