Restaurang Solsidan, Regionhuset

Öppettider

Måndag-fredag, 8.00-15.00
Lunch serveras 11.00-13.30

Priser

Dagens lunch: 110 kr
Betalning med laddat siths-kort: 100 kr
Barn 0-2 år: äter gratis med betalande vuxen
Barn 3-9 år: 75 kr
Barn från 10 år: 110 kr

All fisk är från hållbart fiske (MSC) med undantag för den Norska laxen, nötkött är från lokala gårdar i sammarbete med bla. Nyhléns Hugosons. Grönsaker & potatis är efter tillgång ekologiskt, lokalt eller svenskodlat. Mejeriprodukter är i första hand från lokal ekologisk produktion. Fråga gärna om ni har funderingar om ursprung, eko eller annat.

Måndag 30/1

  • Kycklinglårfilé med färskost och soltorkade tomater
  • Fisk med chili och vitlöksmarinerade räkor
  • Vegetarisk: Tomat och getostpaj
  • Soppa: Krämig champinjon

Tisdag 31/1

  • Plommonspäckad fläskkarré med gräddsås och gelé
  • Pocherad fisk med saffranssås
  • Vegetarisk: Matvetebiffar med paprikarelish
  • Soppa: Rotselleri

Onsdag 1/2

  • Lasagne
  • Fish n chips med remouladsås
  • Vegetarisk: Tortellini med babyspenat och champinjoner
  • Soppa: Potatis och purjolök

Torsdag 2/2

  • Fläsklägg med rotmos och skånsk senapssås
  • Pocherad fisk med stuvad spenat
  • Vegetarisk: Marockansk låda med kikärter och aubergin
  • Soppa: Gula ärtor & pannkaka rimmat bogfläsk, timjan och mejram

Fredag 3/2

  • Tjälknöl med rotsaksgratäng och skysås
  • Sej med hollandaisesås
  • Vegetarisk: Champinjoncrepes
  • Soppa: Morot med chili och vitlök
  • Efterrätt: Marängsviss

Till samtliga måltider serveras smör, bröd, stor salladsbuffé, måltidsdryck.
Med reservation för ändringar.

Måndag 6/2

  • Fläskkarré med cognacsås
  • Västerbottensostgratinerad sejrygg
  • Vegetarisk: Tacopaj
  • Soppa: Krämig champinjon

Tisdag 7/2

  • Landleys steak pie med aioli
  • Stekt kapkummel med skarpsås
  • Vegetarisk: Morotsplättar med mangorippel
  • Soppa: Rotselleri

Onsdag 8/2

  • Nötfärsbiffar med pepparsås och rostad potatis
  • Bouillabaisse med aioli
  • Vegetarisk: Nasigoreng med omelett
  • Soppa: Potatis och purjolök

Torsdag 9/2

  • Ostpanerad kyckling med tomatsås och basmatiris
  • Fisk och skaldjurslasagne
  • Vegetarisk: Grönsakstempura med sojadipp
  • Soppa: Gula ärtor rimmat bogfläsk, timjan och mejram & pannkaka 

Fredag 10/2

  • Pulled pork taco serveras med guacamole, salsa, gräddfil
  • Stekt fisk med citron och gräslökscrème
  • Vegetarisk: Rotsakskaka med parmesan
  • Soppa: Morot med chili och vitlök
  • Efterrätt: Blåbärspaj vaniljsås

Till samtliga måltider serveras smör, bröd, stor salladsbuffé, måltidsdryck.
Med reservation för ändringar.

Personalkostnad kan tillkomma vid mindre sällskap.

Vi skräddarsyr ditt arrangemang.

Vill du boka lunch, middag, konferensfika eller begära offert?

Kontakta oss för mer information.

Anne-Maj Larsson
Telefon: 0920-28 42 76
E-post: solsidan@norrbotten.se

Mikael Jakobsson, Teamledare
Telefon: 070-592 46 63
E-post mikael.jakobsson@norrbotten.se

Anders Broström, Enhetschef
Telefon: 076-128 41 39 
anders.brostrom@norrbotten.se