Restaurang Solsidan, Regionhuset
Betalsätt
Från och med den 1 maj 2023 blir vi kontantfria och tar vi endast emot kort och kundkort som betalsätt. Vi tar inte längre emot kontanter som betalning.
Öppettider
Måndag-fredag, 8.00-15.00
Lunch serveras 11.00-13.30
Priser
Dagens lunch: 110 kr
Betalning med laddat kund-kort: 100 kr
Barn 0-2 år: äter gratis med betalande vuxen
Barn 3-9 år: 75 kr
Barn från 10 år: 110 kr
All fisk är från hållbart fiske (MSC) med undantag för den Norska laxen, nötkött är från lokala gårdar i samarbete med bland annat Nyhléns Hugosons. Grönsaker & potatis är efter tillgång ekologiskt, lokalt eller svenskodlat. Mejeriprodukter är i första hand från lokal ekologisk produktion. Fråga gärna om ni har funderingar om ursprung, eko eller annat.
Veckans soppa
Gazpacho
Måndag 29/5
- Fläskkarré med balamicosky och rostad potatis
- Ångad fisk med grön curry
- Vegetarisk: Tomat och chevrepaj med örtcrème
Tisdag 30/5
- Tortellini med krämig tomatsås, bacon, spenat samt grana padano
- Pocherad fisk med primörer och hollandaisesås
- Vegetarisk: Spenat och fetaostpaj
Onsdag 31/5
- Kycklingwok med sötsursås och grönsaker
- Sallad nicoise
- Vegetarisk: Potatis och linsbiffar med tzatziki
Torsdag 1/6
- Köttfärsbiffar med grönpepparsås och stekt potatis
- Stekt kapkummel med vitlök och sirachacreme
- Vegetarisk: Vårrullar med sojadipp
Fredag 2/6
- Schnitzel med vitlökssmör, ansjovissmör, bearnaisesås samt pommes
- Solsidans pokebowl
- Vegetarisk: Kesolasagne
- Efterrätt: Semifreddo
Till samtliga måltider serveras smör, bröd, stor salladsbuffé, måltidsdryck.
Med reservation för ändringar.
Veckans soppa
- Gazpacho
Måndag 5/6
- Stängt
Tisdag 6/6
- Stängt
Onsdag 7/6
- Fläskkarré med rödvinssås och rostad potatis
- Pocherad fisk med vitvinssås
- Vegetarisk: Falafel med tzatziki
Torsdag 8/6
- Nasigoreng med kyckling, räkor samt stekt ägg
- Stekt fisk med ört och vitlökscrème
- Vegetarisk: Indisk daal med tofu
Fredag 9/6
- Pulled beef taco med picklad rödkål och sirachacreme
- Fish taco med pico di gallo
- Vegetarisk: Taco med sojafärs och bönor
- Efterrätt: Marängsviss
Till samtliga måltider serveras smör, bröd, stor salladsbuffé, måltidsdryck.
Med reservation för ändringar.
Personalkostnad kan tillkomma vid mindre sällskap.
- À la carte [222 kB, PDF]
- Buffé solsidan [221 kB, PDF]
- Grillbuffé [223 kB, PDF]
- Kvällens husman [220 kB, PDF]
- Medelhavsbuffé [223 kB, PDF]
- Smörgåsbord [223 kB, PDF]
- Snittar [220 kB, PDF]
- Solsidans taco [223 kB, PDF]
Vi skräddarsyr ditt arrangemang.
Vill du boka lunch, middag, konferensfika eller begära offert?
Kontakta oss för mer information.
Anne-Maj Larsson
Telefon: 0920-28 42 76
E-post: solsidan@norrbotten.se
Mikael Jakobsson, Teamledare
Telefon: 070-592 46 63
E-post mikael.jakobsson@norrbotten.se
Anders Broström, Enhetschef
Telefon: 076-128 41 39
anders.brostrom@norrbotten.se