Restaurang Solsidan, Regionhuset

Betalsätt

Från och med den 1 maj 2023 blir vi kontantfria och tar vi endast emot kort och kundkort som betalsätt. Vi tar inte längre emot kontanter som betalning.

Öppettider

Måndag-fredag, 8.00-15.00
Lunch serveras 11.00-13.30

Priser

Dagens lunch: 110 kr
Betalning med laddat kund-kort: 100 kr
Barn 0-2 år: äter gratis med betalande vuxen
Barn 3-9 år: 75 kr
Barn från 10 år: 110 kr

All fisk är från hållbart fiske (MSC) med undantag för den Norska laxen, nötkött är från lokala gårdar i samarbete med bland annat Nyhléns Hugosons. Grönsaker & potatis är efter tillgång ekologiskt, lokalt eller svenskodlat. Mejeriprodukter är i första hand från lokal ekologisk produktion. Fråga gärna om ni har funderingar om ursprung, eko eller annat.

Måndag 27 november

  • Kycklingspett med rostade rotsaker och tzatziki
  • Panerad fisk med kall sås och kokt potatis
  • Vegetariskt: Vegetarisk paj
  • Soppa: Broccolisoppa

Tisdag 28 november

  • Italienska köttbullar i tomatsås med spaghetti
  • Kokt sej med skaldjurssås
  • Vegetariskt: Tortellini med svamp och grönkål
  • Soppa: Tomatsoppa

Onsdag 29 november

  • Helstekt fläskkarré med honungsbakade rotsaker
  • Fiskkakor med dillsås
  • Vegetariskt: Kikärtsgryta med ris
  • Soppa: Sparrissoppa

Torsdag 30 november

  • Biff stroganoff med ris
  • Stekt strömming med mos
  • Vegetariskt: Kryddig svart böngryta med avokado, majssallad och ris
  • Soppa: Ärtsoppa med rimmat bogfläsk, timjan och mejram och pannkakor 

Fredag 1 december

  • Schnitzel med pommes, vitlökssmör, kryddsmör och bearnaisesås
  • Stekt ris med fisk och räkor
  • Vegetariskt: Rotsaksragu med gröna linser, tomat och vitlök
  • Soppa: Morotssoppa med chili
  • Efterrätt: Banoffeepaj

Måndag 4 december

  • Lasagne
  • Sej på norskt vis med ärtpuré och bacon
  • Vegetariskt: spagetti med tomater och spenat.
  • Soppa: tomatsoppa

Tisdag 5 december

  • Kycklinglårfilé med potatis, tomat och fetaost.
  • Stekt fisk med kryddigt ris och dillmajonnäs
  • Vegetariskt: Kikärtsbiffar med äppelyoghurt
  • Soppa: Potatis- och purjolökssoppa

Onsdag 6 december

  • Panerad fläskkotlett med bearnaisesås
  • Sprödbakad fisk med potatis och gröna bönor
  • Vegetariskt: Pizza med pesto och mozzarella.
  • Soppa: Sparrissoppa

Torsdag 7 december

  • Julbord

Fredag 8 december

  • Julbord

Personalkostnad kan tillkomma vid mindre sällskap.

Vi skräddarsyr ditt arrangemang.

Vill du boka lunch, middag, konferensfika eller begära offert?

Kontakta oss för mer information.

Anne-Maj Larsson
Telefon: 0920-28 42 76
E-post: solsidan@norrbotten.se

Mats Danielsson, Teamledare
Telefon: 076-104 93 08
E-post mats.danielsson@norrbotten.se

Anders Broström, Enhetschef
Telefon: 076-128 41 39 
anders.brostrom@norrbotten.se