Restaurang Solsidan, Regionhuset

Betalsätt

Från och med den 1 maj 2023 blir vi kontantfria och tar vi endast emot kort och kundkort som betalsätt. Vi tar inte längre emot kontanter som betalning.

Öppettider

Måndag-fredag, 8.00-15.00
Lunch serveras 11.00-13.30

Priser

Dagens lunch: 110 kr
Betalning med laddat kund-kort: 100 kr
Barn 0-2 år: äter gratis med betalande vuxen
Barn 3-9 år: 75 kr
Barn från 10 år: 110 kr

All fisk är från hållbart fiske (MSC) med undantag för den Norska laxen, nötkött är från lokala gårdar i samarbete med bland annat Nyhléns Hugosons. Grönsaker & potatis är efter tillgång ekologiskt, lokalt eller svenskodlat. Mejeriprodukter är i första hand från lokal ekologisk produktion. Fråga gärna om ni har funderingar om ursprung, eko eller annat.

Veckans soppa

Gazpacho

Måndag 29/5

  • Fläskkarré med balamicosky och rostad potatis
  • Ångad fisk med grön curry
  • Vegetarisk: Tomat och chevrepaj med örtcrème

Tisdag 30/5

  • Tortellini med krämig tomatsås, bacon, spenat samt grana padano
  • Pocherad fisk med primörer och hollandaisesås
  • Vegetarisk: Spenat och fetaostpaj

Onsdag 31/5

  • Kycklingwok med sötsursås och grönsaker
  • Sallad nicoise
  • Vegetarisk: Potatis och linsbiffar med tzatziki

Torsdag 1/6

  • Köttfärsbiffar med grönpepparsås och stekt potatis
  • Stekt kapkummel med vitlök och sirachacreme
  • Vegetarisk: Vårrullar med sojadipp

Fredag 2/6

  • Schnitzel med vitlökssmör, ansjovissmör, bearnaisesås samt pommes
  • Solsidans pokebowl
  • Vegetarisk: Kesolasagne
  • Efterrätt: Semifreddo

Till samtliga måltider serveras smör, bröd, stor salladsbuffé, måltidsdryck.
Med reservation för ändringar.

Veckans soppa

  • Gazpacho

Måndag 5/6

  • Stängt

Tisdag 6/6

  • Stängt

Onsdag 7/6

  • Fläskkarré med rödvinssås och rostad potatis
  • Pocherad fisk med vitvinssås
  • Vegetarisk: Falafel med tzatziki

Torsdag 8/6

  • Nasigoreng med kyckling, räkor samt stekt ägg
  • Stekt fisk med ört och vitlökscrème
  • Vegetarisk: Indisk daal med tofu

Fredag 9/6

  • Pulled beef taco med picklad rödkål och sirachacreme
  • Fish taco med pico di gallo
  • Vegetarisk: Taco med sojafärs och bönor
  • Efterrätt: Marängsviss

Till samtliga måltider serveras smör, bröd, stor salladsbuffé, måltidsdryck.
Med reservation för ändringar.

Personalkostnad kan tillkomma vid mindre sällskap.

Vi skräddarsyr ditt arrangemang.

Vill du boka lunch, middag, konferensfika eller begära offert?

Kontakta oss för mer information.

Anne-Maj Larsson
Telefon: 0920-28 42 76
E-post: solsidan@norrbotten.se

Mikael Jakobsson, Teamledare
Telefon: 070-592 46 63
E-post mikael.jakobsson@norrbotten.se

Anders Broström, Enhetschef
Telefon: 076-128 41 39 
anders.brostrom@norrbotten.se