Restaurang Solsidan, Regionhuset

Betalsätt

Från och med den 1 maj 2023 blir vi kontantfria och tar vi endast emot kort och kundkort som betalsätt. Vi tar inte längre emot kontanter som betalning.

Öppettider

Måndag-fredag, 8.00-15.00
Lunch serveras 11.00-13.30

Priser

Dagens lunch: 110 kr
Betalning med laddat kund-kort: 100 kr
Barn 0-2 år: äter gratis med betalande vuxen
Barn 3-9 år: 75 kr
Barn från 10 år: 110 kr

All fisk är från hållbart fiske (MSC) med undantag för den Norska laxen, nötkött är från lokala gårdar i samarbete med bland annat Nyhléns Hugosons. Grönsaker & potatis är efter tillgång ekologiskt, lokalt eller svenskodlat. Mejeriprodukter är i första hand från lokal ekologisk produktion. Fråga gärna om ni har funderingar om ursprung, eko eller annat.

Måndag 15 april

  • Falukorv i ugn med rotsaker och fetaost
  • Fiskpudding.
  • Vegetariskt: Broccolipaj
  • Soppa: Grönsakssoppa

Tisdag 16 april

  • Viltskavsgryta med svamp
  • Stekt sej med citronsås och sparris
  • Vegetariskt: Spansk gryta med ris
  • Soppa: Tomatsoppa

Onsdag 17 april

  • Kycklingtaco med kikärtskräm
  • Krämig fiskgryta
  • Vegetariskt: sötpotatis med tahini, grönkålssallad
  • Soppa: Kryddig paprikasoppa

Torsdag 18 april

  • Asiatisk fläskkarré med ris och picklad rödlök
  • Stekt kummel med palsternackpuré
  • Vegetariskt: Wok, kokos och lime
  • Soppa: Ärtsoppa och pannkakor

Fredag 19 april

  • Högrevs chili med guacamole och nachochips
  • Laxfärsbiffar med dilltzatziki och blomkålsbulgur
  • Vegetariskt: Bakad potatis med kryddiga indiska linser
  • Soppa: Vitlöksoppa
  • Efterrätt: Blåbärscheesecake

Måndag 22 april

  • Biff med bambuskott och ris
  • Panerad fisk med dillsås
  • Vegetariskt: Vegetarisk chili
  • Soppa: Tomatsoppa

Tisdag 23 april

  • Kåldolmar gräddsås och mos
  • Fiskfärsbiffar med pepparrots crème
  • Vegetariskt: Vegetarisk wok med risnudlar
  • Soppa: Morotssoppa

Onsdag 24 april

  • Fläsknoisette med cider gräddsås och stekt potatis med lök och äpple
  • Ugnsbakad sej med tomat lök och paprika
  • Vegetariskt: Lasagne
  • Soppa: Blomkålssoppa

Torsdag 25 april

  • BBQ kryddade kycklingklubbor chili bearnaisesås och klyftpotatis
  • Stekströmming med mos
  • Vegetariskt: Morotsbiffar med tzatziki
  • Soppa: Ärtsoppa och pannkakor

Fredag 26 april

  • Kalv wallenbergare med svampsås och potatisgratäng
  • Laxlåda
  • Vegetariskt: Vegetariska taco med klassiska tillbehör
  • Soppa: Löksoppa

Personalkostnad kan tillkomma vid mindre sällskap.

Vi skräddarsyr ditt arrangemang.

Vill du boka lunch, middag, konferensfika eller begära offert?

Kontakta oss för mer information.

Anne-Maj Larsson
Telefon: 0920-28 42 76
E-post: solsidan@norrbotten.se

Mats Danielsson, Teamledare
Telefon: 076-104 93 08
E-post mats.danielsson@norrbotten.se

Anders Broström, Enhetschef
Telefon: 076-128 41 39 
anders.brostrom@norrbotten.se