Restaurang Solsidan, Regionhuset
Öppettider
Måndag-fredag, 8.00-15.00
Lunch serveras 11.00-13.30
Priser
Dagens lunch: 110 kr
Betalning med laddat siths-kort: 100 kr
Barn 0-2 år: äter gratis med betalande vuxen
Barn 3-9 år: 75 kr
Barn från 10 år: 110 kr
All fisk är från hållbart fiske (MSC) med undantag för den Norska laxen, nötkött är från lokala gårdar i sammarbete med bla. Nyhléns Hugosons. Grönsaker & potatis är efter tillgång ekologiskt, lokalt eller svenskodlat. Mejeriprodukter är i första hand från lokal ekologisk produktion. Fråga gärna om ni har funderingar om ursprung, eko eller annat.
Måndag 30/1
- Kycklinglårfilé med färskost och soltorkade tomater
- Fisk med chili och vitlöksmarinerade räkor
- Vegetarisk: Tomat och getostpaj
- Soppa: Krämig champinjon
Tisdag 31/1
- Plommonspäckad fläskkarré med gräddsås och gelé
- Pocherad fisk med saffranssås
- Vegetarisk: Matvetebiffar med paprikarelish
- Soppa: Rotselleri
Onsdag 1/2
- Lasagne
- Fish n chips med remouladsås
- Vegetarisk: Tortellini med babyspenat och champinjoner
- Soppa: Potatis och purjolök
Torsdag 2/2
- Fläsklägg med rotmos och skånsk senapssås
- Pocherad fisk med stuvad spenat
- Vegetarisk: Marockansk låda med kikärter och aubergin
- Soppa: Gula ärtor & pannkaka rimmat bogfläsk, timjan och mejram
Fredag 3/2
- Tjälknöl med rotsaksgratäng och skysås
- Sej med hollandaisesås
- Vegetarisk: Champinjoncrepes
- Soppa: Morot med chili och vitlök
- Efterrätt: Marängsviss
Till samtliga måltider serveras smör, bröd, stor salladsbuffé, måltidsdryck.
Med reservation för ändringar.
Måndag 6/2
- Fläskkarré med cognacsås
- Västerbottensostgratinerad sejrygg
- Vegetarisk: Tacopaj
- Soppa: Krämig champinjon
Tisdag 7/2
- Landleys steak pie med aioli
- Stekt kapkummel med skarpsås
- Vegetarisk: Morotsplättar med mangorippel
- Soppa: Rotselleri
Onsdag 8/2
- Nötfärsbiffar med pepparsås och rostad potatis
- Bouillabaisse med aioli
- Vegetarisk: Nasigoreng med omelett
- Soppa: Potatis och purjolök
Torsdag 9/2
- Ostpanerad kyckling med tomatsås och basmatiris
- Fisk och skaldjurslasagne
- Vegetarisk: Grönsakstempura med sojadipp
- Soppa: Gula ärtor rimmat bogfläsk, timjan och mejram & pannkaka
Fredag 10/2
- Pulled pork taco serveras med guacamole, salsa, gräddfil
- Stekt fisk med citron och gräslökscrème
- Vegetarisk: Rotsakskaka med parmesan
- Soppa: Morot med chili och vitlök
- Efterrätt: Blåbärspaj vaniljsås
Till samtliga måltider serveras smör, bröd, stor salladsbuffé, måltidsdryck.
Med reservation för ändringar.
Personalkostnad kan tillkomma vid mindre sällskap.
- À la carte [222 kB, PDF]
- Buffé solsidan [221 kB, PDF]
- Grillbuffé [223 kB, PDF]
- Kvällens husman [220 kB, PDF]
- Medelhavsbuffé [223 kB, PDF]
- Smörgåsbord [223 kB, PDF]
- Snittar [220 kB, PDF]
- Solsidans taco [223 kB, PDF]
Vi skräddarsyr ditt arrangemang.
Vill du boka lunch, middag, konferensfika eller begära offert?
Kontakta oss för mer information.
Anne-Maj Larsson
Telefon: 0920-28 42 76
E-post: solsidan@norrbotten.se
Mikael Jakobsson, Teamledare
Telefon: 070-592 46 63
E-post mikael.jakobsson@norrbotten.se
Anders Broström, Enhetschef
Telefon: 076-128 41 39
anders.brostrom@norrbotten.se