Restaurang Solsidan, Regionhuset
Betalsätt
Från och med den 1 maj 2023 blir vi kontantfria och tar vi endast emot kort och kundkort som betalsätt. Vi tar inte längre emot kontanter som betalning.
Öppettider
Måndag-fredag, 8.00-15.00
Lunch serveras 11.00-13.30
Priser
Dagens lunch: 110 kr
Betalning med laddat kund-kort: 100 kr
Barn 0-2 år: äter gratis med betalande vuxen
Barn 3-9 år: 75 kr
Barn från 10 år: 110 kr
All fisk är från hållbart fiske (MSC) med undantag för den Norska laxen, nötkött är från lokala gårdar i samarbete med bland annat Nyhléns Hugosons. Grönsaker & potatis är efter tillgång ekologiskt, lokalt eller svenskodlat. Mejeriprodukter är i första hand från lokal ekologisk produktion. Fråga gärna om ni har funderingar om ursprung, eko eller annat.
Måndag 15 april
- Falukorv i ugn med rotsaker och fetaost
- Fiskpudding.
- Vegetariskt: Broccolipaj
- Soppa: Grönsakssoppa
Tisdag 16 april
- Viltskavsgryta med svamp
- Stekt sej med citronsås och sparris
- Vegetariskt: Spansk gryta med ris
- Soppa: Tomatsoppa
Onsdag 17 april
- Kycklingtaco med kikärtskräm
- Krämig fiskgryta
- Vegetariskt: sötpotatis med tahini, grönkålssallad
- Soppa: Kryddig paprikasoppa
Torsdag 18 april
- Asiatisk fläskkarré med ris och picklad rödlök
- Stekt kummel med palsternackpuré
- Vegetariskt: Wok, kokos och lime
- Soppa: Ärtsoppa och pannkakor
Fredag 19 april
- Högrevs chili med guacamole och nachochips
- Laxfärsbiffar med dilltzatziki och blomkålsbulgur
- Vegetariskt: Bakad potatis med kryddiga indiska linser
- Soppa: Vitlöksoppa
- Efterrätt: Blåbärscheesecake
Måndag 22 april
- Biff med bambuskott och ris
- Panerad fisk med dillsås
- Vegetariskt: Vegetarisk chili
- Soppa: Tomatsoppa
Tisdag 23 april
- Kåldolmar gräddsås och mos
- Fiskfärsbiffar med pepparrots crème
- Vegetariskt: Vegetarisk wok med risnudlar
- Soppa: Morotssoppa
Onsdag 24 april
- Fläsknoisette med cider gräddsås och stekt potatis med lök och äpple
- Ugnsbakad sej med tomat lök och paprika
- Vegetariskt: Lasagne
- Soppa: Blomkålssoppa
Torsdag 25 april
- BBQ kryddade kycklingklubbor chili bearnaisesås och klyftpotatis
- Stekströmming med mos
- Vegetariskt: Morotsbiffar med tzatziki
- Soppa: Ärtsoppa och pannkakor
Fredag 26 april
- Kalv wallenbergare med svampsås och potatisgratäng
- Laxlåda
- Vegetariskt: Vegetariska taco med klassiska tillbehör
- Soppa: Löksoppa
Personalkostnad kan tillkomma vid mindre sällskap.
- À la carte [222 kB, PDF]
- Buffé solsidan [221 kB, PDF]
- Grillbuffé [223 kB, PDF]
- Kvällens husman [220 kB, PDF]
- Medelhavsbuffé [223 kB, PDF]
- Smörgåsbord [223 kB, PDF]
- Snittar [220 kB, PDF]
- Solsidans taco [223 kB, PDF]
Vi skräddarsyr ditt arrangemang.
Vill du boka lunch, middag, konferensfika eller begära offert?
Kontakta oss för mer information.
Anne-Maj Larsson
Telefon: 0920-28 42 76
E-post: solsidan@norrbotten.se
Mats Danielsson, Teamledare
Telefon: 076-104 93 08
E-post mats.danielsson@norrbotten.se
Anders Broström, Enhetschef
Telefon: 076-128 41 39
anders.brostrom@norrbotten.se