Restaurang Solsidan, Regionhuset

Betalsätt

Från och med den 1 maj 2023 blir vi kontantfria och tar vi endast emot kort och kundkort som betalsätt. Vi tar inte längre emot kontanter som betalning.

Öppettider

Måndag- torsdag, 8.00-15.00
Fredag, 8.00- 14.00
Lunch serveras 11.00-13.30

Priser

Dagens lunch: 115 kr
Betalning med laddat kund-kort: 105 kr
Barn 0-2 år: äter gratis med betalande vuxen
Barn 3-9 år: 80 kr
Barn från 10 år: 115 kr

All fisk är från hållbart fiske (MSC) med undantag för den Norska laxen, nötkött är från lokala gårdar i samarbete med bland annat Nyhléns Hugosons. Grönsaker & potatis är efter tillgång ekologiskt, lokalt eller svenskodlat. Mejeriprodukter är i första hand från lokal ekologisk produktion. Fråga gärna om ni har funderingar om ursprung, eko eller annat.

Måndag 14 oktober

  • Pytt i panna med ägg
  • Pocherad fiskfilé med champinjon sås
  • Vegetariskt: Broccoli paj
  • Soppa: Spenatsoppa

Tisdag 15 oktober

  • Örtkryddad kycklingbröstfilé
  • Stekt strömming med mos
  • Vegetariskt: Gratinerade blomkål
  • Soppa: Majs soppa

Onsdag 16 oktober

  • Kalvfärsbiffar med gräddsås kokt potatis
  • Stekt ris med curryfisk
  • Vegetariskt: Spaghetti fritters med yoghurtsås
  • Soppa: Tomatsoppa

Torsdag 17 oktober

  • Stekt Fläskkotlettrad med svampsås
  • Stekt sej med lök och paprika röra
  • Vegetariskt: Couscous med haloumi med rostad paprika och hummus
  • Soppa: Ärtsoppa med rimmad bogfläsk, timjan och mejram och pannkakor.

Fredag 18 oktober

  • Ox njurtapp med röstikaka med ört bearnaisesås
  • Ugnsbakad torsk med bacon och grönärtpuré
  • Vegetariskt: Baka potatis med svamp, majs miso och dragonkräm
  • Soppa: Morotsoppa
  • Efterrätt: Banoffeepaj

Måndag 21 oktober

  • Biff teriyaki och ris
  • Ingefära, soja kryddad fisk filer
  • Vegetariskt: Stekta zucchinier med parmesan
  • Soppa: Kokossoppa med champinjoner & koriander

Tisdag 22 oktober

  • Kotlettrads bitar i tomatsås
  • Fisk piccata med pasta i tomatsås
  • Vegetariskt: Indisk kikärtsgryta med mango och fänkål
  • Soppa: Majs soppa

Onsdag 23 oktober

  • Palt och blodpalt
  • Jansson
  • Vegetariskt: Vegetariska hamburgare med chévreost
  • Soppa: Tomatsoppa

Torsdag 24 oktober

  • Kyckling lårfiléer i senapssås och bacon
  • Stekt kummel med stekta gröna grönsaker och dillsås
  • Vegetariskt: Moussaka med broccoli
  • Soppa: Ärtsoppa och pannkakor
  • Rimmad bogfläsk, timjan och mejram

Fredag 25 oktober

  • Tacos Al pastor i tortillabröd med tillbehör
  • Laxa färsbiffar med dilltzatziki & blomkålsbulgur
  • Vegetariskt: Tomatgryta med ägg och pesto
  • Soppa: Pumpa soppa
  • Efterrätt: Falska wienerbröd i långpanna

Personalkostnad kan tillkomma vid mindre sällskap.

Vi skräddarsyr ditt arrangemang.

Vill du boka lunch, middag, konferensfika eller begära offert?

Kontakta oss för mer information.

Anne-Maj Larsson
Telefon: 0920-28 42 76
E-post: solsidan@norrbotten.se

Mats Danielsson, Teamledare
Telefon: 076-104 93 08
E-post mats.danielsson@norrbotten.se

Anders Broström, Enhetschef
Telefon: 076-128 41 39 
anders.brostrom@norrbotten.se