Restaurang Solsidan, Regionhuset
Betalsätt
Från och med den 1 maj 2023 blir vi kontantfria och tar vi endast emot kort och kundkort som betalsätt. Vi tar inte längre emot kontanter som betalning.
Öppettider
Måndag-fredag, 8.00-15.00
Lunch serveras 11.00-13.30
Priser
Dagens lunch: 110 kr
Betalning med laddat kund-kort: 100 kr
Barn 0-2 år: äter gratis med betalande vuxen
Barn 3-9 år: 75 kr
Barn från 10 år: 110 kr
All fisk är från hållbart fiske (MSC) med undantag för den Norska laxen, nötkött är från lokala gårdar i samarbete med bland annat Nyhléns Hugosons. Grönsaker & potatis är efter tillgång ekologiskt, lokalt eller svenskodlat. Mejeriprodukter är i första hand från lokal ekologisk produktion. Fråga gärna om ni har funderingar om ursprung, eko eller annat.
Måndag 27 november
- Kycklingspett med rostade rotsaker och tzatziki
- Panerad fisk med kall sås och kokt potatis
- Vegetariskt: Vegetarisk paj
- Soppa: Broccolisoppa
Tisdag 28 november
- Italienska köttbullar i tomatsås med spaghetti
- Kokt sej med skaldjurssås
- Vegetariskt: Tortellini med svamp och grönkål
- Soppa: Tomatsoppa
Onsdag 29 november
- Helstekt fläskkarré med honungsbakade rotsaker
- Fiskkakor med dillsås
- Vegetariskt: Kikärtsgryta med ris
- Soppa: Sparrissoppa
Torsdag 30 november
- Biff stroganoff med ris
- Stekt strömming med mos
- Vegetariskt: Kryddig svart böngryta med avokado, majssallad och ris
- Soppa: Ärtsoppa med rimmat bogfläsk, timjan och mejram och pannkakor
Fredag 1 december
- Schnitzel med pommes, vitlökssmör, kryddsmör och bearnaisesås
- Stekt ris med fisk och räkor
- Vegetariskt: Rotsaksragu med gröna linser, tomat och vitlök
- Soppa: Morotssoppa med chili
- Efterrätt: Banoffeepaj
Måndag 4 december
- Lasagne
- Sej på norskt vis med ärtpuré och bacon
- Vegetariskt: spagetti med tomater och spenat.
- Soppa: tomatsoppa
Tisdag 5 december
- Kycklinglårfilé med potatis, tomat och fetaost.
- Stekt fisk med kryddigt ris och dillmajonnäs
- Vegetariskt: Kikärtsbiffar med äppelyoghurt
- Soppa: Potatis- och purjolökssoppa
Onsdag 6 december
- Panerad fläskkotlett med bearnaisesås
- Sprödbakad fisk med potatis och gröna bönor
- Vegetariskt: Pizza med pesto och mozzarella.
- Soppa: Sparrissoppa
Torsdag 7 december
- Julbord
Fredag 8 december
- Julbord
Personalkostnad kan tillkomma vid mindre sällskap.
- À la carte [222 kB, PDF]
- Buffé solsidan [221 kB, PDF]
- Grillbuffé [223 kB, PDF]
- Kvällens husman [220 kB, PDF]
- Medelhavsbuffé [223 kB, PDF]
- Smörgåsbord [223 kB, PDF]
- Snittar [220 kB, PDF]
- Solsidans taco [223 kB, PDF]
Vi skräddarsyr ditt arrangemang.
Vill du boka lunch, middag, konferensfika eller begära offert?
Kontakta oss för mer information.
Anne-Maj Larsson
Telefon: 0920-28 42 76
E-post: solsidan@norrbotten.se
Mats Danielsson, Teamledare
Telefon: 076-104 93 08
E-post mats.danielsson@norrbotten.se
Anders Broström, Enhetschef
Telefon: 076-128 41 39
anders.brostrom@norrbotten.se