Restaurang Hotell Vistet
I hotellets restaurang serveras frukost, lunch, middag och kvällsfika.
Dagens lunch serveras 11.30–13.00 på vardagar och 12.00–13.00 på helgdagar.
Dagens middag serveras 17.00–18.30.
För oss är det viktigt att maten som serveras både smakar gott och gör gott för vår hälsa och miljö. Vi använder i första hand fläskkött och nötkött från lokala gårdar, fisk som är MSC-märkt (hållbart fiske), svensk kyckling, samt mejeriprodukter och potatis från lokal produktion.
Till samtliga måltider serveras smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck samt kaffe.
Gluten- och laktosfritt alternativ finns alltid att tillgå, fråga personalen. Vid behov av annan specialkost, fråga personalen.
Måndag 13/5
Lunch
- Kyckling Szechuan med ris
- Tortellinigratäng med ricotta och spenat
Middag
- Grekisk färslåda med oliveroch soltorkad tomat, het feta- och paprikaröra samt rostad potatis
- Raggmunkar med lingonsylt
Tisdag 14/5
Lunch
- Sprödbakad fisk med jalapeño- och koriandermajonnäs, citron, rostad lök och rostad potatis
- Majsbiffar med jalapeño- och koriandermajonnäs, citron, rostad lök och rostad potatis
Middag
- Kreolsk gryta med chorizo samt kokt potatis
- Het vitkålssoppa
Onsdag 15/5
Lunch
- Barbecuekyckling med ranchdressing, rostad majssalsa och klyftpotatis
- Pizza med kronärtskocka, tomat och champinjoner
Middag
- Laxpasta med citron och basilika samt färsk dill
- Karibisk grönsaksbiff med örtkryddad sås och kokt potatis
Torsdag 16/5
Lunch
- Fisksufflé med skirat smör, färsk dill, citron och kokt potatis
- Husets kikärtsbiffar, ratatouille med tomatsås och kokt potatis
Middag
- Köttfärsgratäng
- Krämig quorngryta med ris
Fredag 17/5
Lunch
- Husets färsbiff med pepparsås och rostad potatis
- Grekisk paj med vitlöksdressing
Middag
- Fiskgratäng med soltorkad tomat och kokt potatis
- Makaronilåda med rotsaker
Lördag 18/5
Lunch
- Stekt falukorv med persiljestuvad potatis
- Grönsaksburritos samt gräddfil
Middag
- Spagetti Bolognese
- Vårrullar med het salsa och ris
Söndag 19/5
Lunch
- Pasta med kyckling, paprika och champinjoner
- Grönsaksjansson
Middag
- Korv Stroganoff med ris
- Sojafärssås med penne
Med reservation för ändringar.
Måndag 20/5
Lunch
- Stekt pitepalt med skirat smör och lingonsylt
- Pitepalt utan fläsk
Middag
- Sprödbakad fisk med tomat och mozzarella, basilikaaioli, citron samt kokt potatis
- Sojaspett, yoghurtsås med sweet chili och ris
Tisdag 21/5
Lunch
- Apelsinfisk med basilikapotatismos
- Grönsaksburgare med morotstzatziki och rostad potatis
Middag
- Kycklingkebab med röd och vit sås, pitabröd samt ris
- Böngryta med curry och ris
Onsdag 22/5
Lunch
- Jerk chicken med lime- och korianderyoghurt samt ris
- Gulaschsoppa med tofu
Middag
- Isterband med persiljestuvade morötter, inlagda rödbetor och kokt potatis
- Broccolimedaljong med bönsalsa och ris
Torsdag 23/5
Lunch
- Lasagne med rökt lax, spenat och soltorkad tomat
- Zucchinibiffar med ost och persilja, fetaostdressing och kokt potatis
Middag
- Orientalisk köttgryta med ris
- Kokoscurry med quorn och ris
Fredag 24/5
Lunch
- Fylld frukostkorv med potatismos
- Pasta med squash- och fetaostsås
Middag
- Chicken Tikka med mango chutney samt ris
-
Pannoumi Tikka Masala samt ris
Lördag 25/5
Lunch
- Köttfärssås med spagetti
- Champinjoncrêpes med västerbottensost
Middag
- Laxfrestelse
- Quorngratäng med broccoli och kokt potatis
Söndag 26/5
Lunch
- Ost- och skinksås med pasta
- Kålpudding med sojafärs, gräddsås och kokt potatis
Middag
- Köttbullar med gräddsås och kokt potatis
- Grön currygryta med kikärter samt ris
Med reservation för ändringar.
Måndag 27/5
Lunch
- Kycklingfajitas med chimichurri, ris och yoghurt
- Couscouspytt med kall örtsås
Middag
- Korv stroganoff med ris och färsk persilja
- Grönsaksbiff med het tomatsås och kokt potatis
Tisdag 28/5
Lunch
- Köttgryta med bacon och kantareller samt kokt potatis
- Sparris- och blomkålssoppa
Middag
- Fransk fisk med örtig pankotopping, picklad fänkål, citron och potatismos
- Spenatlasagne med keso
Onsdag 29/5
Lunch
- Ost- och spenatfylld sprödbakad fisk med remouladsås, citron och rostad potatis
- Grönsaksgratäng med smultäcke
Middag
- Krämig grönpeppargryta med rostad potatis
- Pepparotsgryta med quorn och kokt potatis
Torsdag 30/5
Lunch
- Kålpudding med gräddsås, lingonsylt samt kokt potatis
- Pastagratäng med ostsås, broccoli och soltorkade tomater
Middag
- Rostad kycklinglårfilé med dragonsås och ris
- Kikärtsbiffar med morotsraita och ris
Fredag 31/5
Lunch
- Röd currymarinerad kyckling med nuoc cham, färsk koriander och nudelwok
- Asiatiska bönbollar med vegetarisk nuoc cham, färsk koriander och nudelwok
Middag
- Gulaschgryta med kokt potatis
- Linsbolognese med spagetti
Lördag 1/6
Lunch
- Spansk färsbiff samt potatisgratäng med fetaost och soltorkad tomat
- Tomatpaj med ost och persilja samt provensalsk gräddfilsdressing
Middag
- Fisksufflé med skirat smör och kokt potatis
- Makaronilåda med rotsaker
Söndag 2/6
Lunch
- Mangokyckling med ris
- Sojafärslåda med keso, gräddsås och kokt potatis
Middag
- Fläskgryta med lingon och kokt potatis
- Karibisk grönsaksbiff med örtkryddad sås och kokt potatis
Med reservation för ändringar.
Frukost
Måndag-fredag kl.07.15-09.30
Lördag-söndag kl.08.00-09.30
Lunch
Måndag-fredag kl.11.30-13.00
Lördag-söndag kl.12.00-13.00
Middag
Måndag-söndag kl.17.00-18.30
Kvällsfika
Måndag-söndag kl.19.30-20.30
För kontakt med restaurangen, ring oss.
Telefon: 0920-23 90 06