Restaurang Hotell Vistet
I hotellets restaurang serveras frukost, lunch, middag och kvällsfika.
Dagens lunch serveras 11.30–13.00 på vardagar och 12.00–13.00 på helgdagar.
Dagens middag serveras 17.00–18.30.
För oss är det viktigt att maten som serveras både smakar gott och gör gott för vår hälsa och miljö. Vi använder i första hand fläskkött och nötkött från lokala gårdar, fisk som är MSC-märkt (hållbart fiske), svensk kyckling, samt mejeriprodukter och potatis från lokal produktion.
Till samtliga måltider serveras smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck samt kaffe.
Gluten- och laktosfritt alternativ finns alltid att tillgå, fråga personalen. Vid behov av annan specialkost, fråga personalen.
Måndag 22/4 -
Lunch
- Pannbiff med gräddsås, stekt lök, kokt potatis och lingonsylt
- Grekisk bulgurpytt med tzatziki
Middag
- Marinerad kyckling med ost och timjansås samt ris
- Chili sin carne med ris
Tisdag 23/4
Lunch
- Sprödbakad fisk med tomat och mozzarella, basilikaaioli samt kokt potatis
- Krämig quorngryta med ris
Middag
- Rimmad oxbringa med rotmos och pepparrotssås
- Raggmunkar med lingonsylt
Onsdag 24/4
Lunch
- Ugnsbakad fisk med het limemarinad, vitlöksaioli, citron samt ris
- Grönsaksfrestelse
Middag
- Strimlad biff med kantareller och basilika samt rostad potatis
- Indisk gryta med quorn och ingefära samt ris
Torsdag 25/4
Lunch
- Chorizo med husets rökiga sesam och mangoketchup samt potatismos
- Falafel med salsa och ris
Middag
- Köttfärssås med rödvin och spagetti
- Baljgryta med basilika och fetaost samt kokt potatis
Fredag 26/4
Lunch
- Het kycklingpasta
- Makaronilåda med rotsaker
Middag
- Fish taco med hot mayo och picklad rödlök, nachos, tortillabröd, ris, färsk koriander
- Vegetarisk tacogratäng
Lördag 27/4
Lunch
- Skinkgratäng
- Pizza med kronärtskocka, paprika, lök och oliver
Middag
- Laxpasta
- Grönsaksgratäng med cayenne och kokt potatis
Söndag 28/4
Lunch
- Ostfylld köttfärslåda med gräddsås & kokt potatis
- Grönsaksburgare med potatis och fänkålsgratäng
Middag
- Fransk fläskgryta med senap & kokt potatis
- Quorn- & broccoligratäng med ris
Med reservation för ändringar.
Måndag 29/4
Lunch
- Sprödbakad fisk med kall skagensås, citron samt kokt potatis
- Karibisk grönsaksbiff med tomatsås
Middag
- Krämig chorizopasta
- Couscouspytt med kall örtsås
Tisdag 30/4
Lunch
- Cornflakespanerad kyckling, kall sås med lagrad ost- & vitlök samt rostad potatis
- Gratinerade quornburritos med curry samt gräddfil
Middag
- Fisksufflé med skirat smör, citron & kokt potatis
- Honungsglaserad rotsakspytt med krämig ostdressing
Onsdag 1/5
Lunch
- Biff stroganoff med ris
- Lasagne med linser & keso
Middag
- Laxfrestelse
- Vårrullar, sötsur sås & ris
Torsdag 2/5
Lunch
- Kyckling Paneng med asiatisk gurksallad & ris
- Grönsaksjansson
Middag
- Skinkstek med äppelgräddsås, pressgurka, svartvinbärsgelé & rostad potatis
- Currygryta med quorn & ris
Fredag 3/5
Lunch
- Sprödbakade kycklingburgare med bröd, chipotledressing, karamelliserad rödlök samt klyftpotatis
- Vegoburgare
Middag
- Bratwurst med stuvad vitkål, husets cidervinägersenap samt kokt potatis
-
Sojafärssås med spaghetti
Lördag 4/5
Lunch
- Kycklinglasagne med mozzarella samt riven hårdost
- Tacopaj med sojafärs, gräddfilsdressing med vitlök
Middag
- Köttfärsfrestelse
- Husets morotsbiffar med kall örtagårdssås & kokt potatis
Söndag 5/5
Lunch
- Viltskavspasta
- Kikärtspannkakor med pannkakssylt
Middag
- Kycklingsås med soltorkade tomater & ris
- Green burger med tzatziki & rostad potatis
Med reservation för ändringar.
Måndag 6/5
Lunch
- Fish’n chips med remouladsås och citron
- Champinjoncrêpes med västerbottensost
Middag
- Chilikyckling med grillad paprikaröra och rostad potatis
- Potatisbullar med lingonsylt
Tisdag 7/5
Lunch
- Spansk färsbiff med mojo rojo och rostad potatis
- Couscouspytt med kall örtsås
Middag
- Portergryta med pressgurka samt kokt potatis
- Majsfritters med citron- och gurkyoghurt samt ris
Onsdag 8/5
Lunch
- Kryddrubbad fläskytterfilé med bearnaisesås och rostad potatis
- Broccolipaj med ädelost samt gräddfilsdressing
Middag
- Köttbullar med gräddsås, lingonsylt samt potatismos
- Vegeschnitzel med bearnaisesås och kokt potatis
Torsdag 9/5 - Kristi himmelsfärdsdag
Lunch
- Fiskpudding med skirat smör, citron och kokt potatis
- Green burger samt blomkålsgratäng med ädelost och kokt potatis
Middag
- Kycklinglårfilé balsamicosås och rostad potatis
- Mustig cajungryta med bulgur
Fredag 10/5
Lunch
- Buldak fire chicken med ris
- Indisk Daal (linsgryta) med ris
Middag
- Lasagne med riven hårdost
- Svamppasta med tryffel
Lördag 11/5
Lunch
- Brasiliansk fiskgryta med chili, lime och koriander samt ris
- Husets rödbetsbiff med basilika- och citroncrème samt rostad potatis
Middag
- Dillköttgryta med kokt potatis
- Het paprikagryta med quorn samt bulgur
Söndag 12/5
Lunch
- Laxlåda med purjolök
- Morotsbiff med tzatziki och rostad potatis
Middag
- Kycklinggryta med mango och curry samt ris
- Baljgryta med basilika och fetaost samt bulgur
Med reservation för ändringar.
Frukost
Måndag-fredag kl.07.15-09.30
Lördag-söndag kl.08.00-09.30
Lunch
Måndag-fredag kl.11.30-13.00
Lördag-söndag kl.12.00-13.00
Middag
Måndag-söndag kl.17.00-18.30
Kvällsfika
Måndag-söndag kl.19.30-20.30
För kontakt med restaurangen, ring oss.
Telefon: 0920-23 90 06