Restaurang Hotell Vistet

I hotellets restaurang serveras frukost, lunch, middag och kvällsfika.

Dagens lunch serveras 11.30–13.00 på vardagar och 12.00–13.00 på helgdagar.

Dagens middag serveras 17.00–18.30.

För oss är det viktigt att maten som serveras både smakar gott och gör gott för vår hälsa och miljö. Vi använder i första hand fläskkött och nötkött från lokala gårdar, fisk som är MSC-märkt (hållbart fiske), svensk kyckling, samt mejeriprodukter och potatis från lokal produktion.

Till samtliga måltider serveras smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck samt kaffe.

Gluten- och laktosfritt alternativ finns alltid att tillgå, fråga personalen. Vid behov av annan specialkost, fråga personalen.

Måndag 6/3

Lunch

  • Sprödbakad spätta med fetaost & spenat, dillmajonnäs, citron samt kokt potatis
  • Karibisk grönsaksbiff med tomatsås

Middag

  • Pasta med bacon & gorgonzola
  • Couscouspytt med kall örtsås

Tisdag 7/3

Lunch

  • Marinerade kycklingklubbor med curry- & äppelremoulad samt rostad potatis
  • Gratinerade quornburritos med curry samt gräddfil

Middag

  • Fisksufflé med skirat smör, citron & kokt potatis
  • Rårisfyllda paprikor med krämig ostdressing

Onsdag 8/3

Lunch

  • Biff stroganoff med ris
  • Pastagratäng med ost, broccoli & soltorkade tomater

Middag

  • Laxfrestelse med dillpicklad rödlök
  • Vårrullar, yoghurtsås med sweet chili & ris

Torsdag 9/3

Lunch

  • Kyckling Paneng med asiatisk gurksallad & ris
  • Grönsaks Jansson

Middag

  • Krämig chorizopasta
  • Currygryta med quorn & ris

Fredag 10/3

Lunch

  • Panerad torskfilé med remouladsås, citron & kokt potatis
  • Kikärtsgryta med ananas & ris

Middag

  • Kycklinglasagne med mozzarella
  • Sojafärssås med spagetti

Lördag 11/3

Lunch

  • Stekt falukorv med stuvad vitkål & kokt potatis
  • Tacopaj med sojafärs samt vitlöksdressing

Middag

  • Köttfärsfrestelse
  • Husets morotsbiffar med kall örtagårdssås & kokt potatis

Söndag 12/3

Lunch

  • Kycklingsås med soltorkade tomater & ris
  • Kikärtspannkakor med pannkakssylt

Middag

  • Viltskavspasta
  • Lasagne med linser & keso

Med reservation för ändringar.

Måndag 13/3

Lunch

  • Fish’n chips med remouladsås & citron
  • Champinjoncrêpes med västerbottensost

Middag

  • Chilikyckling med grillad paprikaröra & rostad potatis
  • Potatisbullar med lingonsylt

Tisdag 14/3

Lunch

  • Grekisk färsbiff med basilika- & citroncrème samt rostad potatis
  • Broccolipaj med ädelost samt gräddfilsdressing

Middag

  • Kycklingcurry med ris
  • Majsfritters med citron- & gurkyoghurt samt ris

Onsdag 15/3

Lunch

  • Örtagårdsstek med grönpepparsås & rostad potatis
  • Couscouspytt med kall örtsås

Middag

  • Chili con carne med ris & gräddfil
  • Vegeschnitzel med bearnaisesås & kokt potatis

Torsdag 16/3

Lunch

  • Fiskpudding med skirat smör, citron & kokt potatis
  • Green burger med blomkålsgratäng med ädelost & kokt potatis

Middag

  • Rostade kycklinglår med balsamicosås & rostade rotsaker
  • Mustig cajungryta med bulgur

Fredag 17/3

Lunch

  • Kyckling Szechuan med ris
  • Zucchinibiffar med ost & persilja, fetaostdressing samt kokt potatis

Middag

  • Lasagne med riven hårdost
  • Svamppasta med tryffel

Lördag 18/3

Lunch

  • Laxlåda med purjolök
  • Husets rödbetsbiff med basilika- & citroncrème samt rostad potatis

Middag

  • Kycklinggryta med mango & curry samt ris
  • Het paprikagryta med quorn samt bulgur

Söndag 19/3

Lunch

  • Köttbullar med lingongräddsås & kokt potatis
  • Morotsbiff med tzatziki & rostad potatis

Middag

  • Dillköttgryta med kokt potatis
  • Baljgryta med basilika & fetaost samt bulgur

Med reservation för ändringar.

Måndag 20/3

Lunch

  • Barbecuekyckling med Alabama white sauce, majskolvar & klyftpotatis
  • Tortellinigratäng med ricotta & spenat

Middag

  • Ostfylld köttfärslimpa med gräddsås, lingonsylt & kokt potatis
  • Raggmunkar med lingonsylt

Tisdag 21/3

Lunch

  • Fiskburgare med dillmajo, citron, picklad fänkål, hamburgerbröd och klyftpotatis
  • Het böngryta & ris

Middag

  • Kreolsk gryta med chorizo samt kokt potatis
  • Het vitkålssoppa

Onsdag 22/3

Lunch

  • Rabarberkyckling med ris
  • Pizza med kronärtskocka, tomat & champinjoner

Middag

  • Laxpasta med citron & basilika samt färsk dill
  • Karibisk grönsaksbiff med örtkryddad sås & kokt potatis

Torsdag 23/3

Lunch

  • Fisksufflé med skirat smör, färsk dill, citron & kokt potatis
  • Grekiska grönsaker med fetaost & tzatziki

Middag

  • Viltskav med potatismos & lingonchutney
  • Krämig Quorngryta med ris

Fredag 24/3

Lunch

  • Fiskgratäng med soltorkad tomat samt kokt potatis
  • Grekisk paj med vitlöksdressing

Middag

  • Husets chili med picklad rödlök, ris, gräddfil & nachos
  • Makaronilåda med rotsaker

Lördag 25/3

Lunch

  • Stekt falukorv med persiljestuvad potatis
  • Grönsaksburritos samt gräddfil

Middag

  • Köttfärsgratäng
  • Vårrullar med het salsa & ris

Söndag 26/3

Lunch

  • Pasta med kyckling, paprika & champinjoner
  • Grönsaksjansson

Middag

  • Korv Stroganoff med ris
  • Sojafärssås med penne

Med reservation för ändringar.

Måndag 27/3

Lunch

  • Grekisk färsbiff med gremolatayoghurt & rostad potatis
  • Raggmunkar med lingonsylt

Middag

  • Sprödbakad spätta med feta & spenat, remouladsås, citron samt kokt potatis
  • Sojaspett, yoghurtsås med sweet chili & ris

Tisdag 28/3

Lunch

  • Apelsinfisk med basilikapotatismos
  • Grönsaksburgare med morotstzatziki & rostad potatis

Middag

  • Kycklingkebab med röd & vit sås, pitabröd samt ris
  • Böngryta med curry & ris

Onsdag 29/3

Lunch

  • Kycklingdrumsticks med sötsur chilibearnaise & klyftpotatis
  • Gulaschsoppa med tofu

Middag

  • Pannbiff med lingongräddsås & potatismos
  • Broccolimedaljong med bönsalsa & ris

Torsdag 30/3

Lunch

  • Lasagne med rökt lax, spenat & soltorkad tomat
  • Zucchinibiffar med ost & persilja, citroncrème & kokt potatis

Middag

  • Turkisk köttgryta med ris
  • Kokoscurry med quorn & ris

Fredag 31/3

Lunch

  • Glaserad fläskkarré med gochujangmajonnäs & klyftpotatis
  • Pasta med squash- & fetaostsås

Middag

  • Pasta Bolognese med riven hårdost & färsk basilika
  • Falafel med tomatsås & ris

Lördag 1/4

Lunch

  • Fylld frukostkorv med potatismos
  • Champinjoncrêpes med västerbottensost

Middag

  • Marockansk fiskgryta med kokt potatis
  • Quorngratäng med broccoli & kokt potatis

Söndag 2/4

Lunch

  • Laxfrestelse
  • Spenatlasagne med keso

Middag

  • Köttbullar med gräddsås & kokt potatis
  • Grön currygryta med kikärter samt ris

Med reservation för ändringar.

Frukost

Måndag-fredag kl.07.15-09.30
Lördag-söndag kl.08.00-09.30

Lunch

Måndag-fredag kl.11.30-13.00
Lördag-söndag kl.12.00-13.00

Middag

Måndag-söndag kl.17.00-18.30

Kvällsfika

Måndag-söndag kl.19.30-20.30

För kontakt med restaurangen, ring oss.
Telefon: 0920-23 90 06