Restaurang Hotell Vistet

I hotellets restaurang serveras frukost, lunch, middag och kvällsfika.

Dagens lunch serveras 11.30–13.00 på vardagar och 12.00–13.00 på helgdagar.

Dagens middag serveras 17.00–18.30.

För oss är det viktigt att maten som serveras både smakar gott och gör gott för vår hälsa och miljö. Vi använder i första hand fläskkött och nötkött från lokala gårdar, fisk som är MSC-märkt (hållbart fiske), svensk kyckling, samt mejeriprodukter och potatis från lokal produktion.

Till samtliga måltider serveras smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck samt kaffe.

Gluten- och laktosfritt alternativ finns alltid att tillgå, fråga personalen. Vid behov av annan specialkost, fråga personalen.

Måndag 22/4 -

Lunch

  • Pannbiff med gräddsås, stekt lök, kokt potatis och lingonsylt
  • Grekisk bulgurpytt med tzatziki

Middag

  • Marinerad kyckling med ost och timjansås samt ris
  • Chili sin carne med ris

Tisdag 23/4

Lunch

  • Sprödbakad fisk med tomat och mozzarella, basilikaaioli samt kokt potatis
  • Krämig quorngryta med ris

Middag

  • Rimmad oxbringa med rotmos och pepparrotssås
  • Raggmunkar med lingonsylt

Onsdag 24/4

Lunch

  • Ugnsbakad fisk med het limemarinad, vitlöksaioli, citron samt ris
  • Grönsaksfrestelse

Middag

  • Strimlad biff med kantareller och basilika samt rostad potatis
  • Indisk gryta med quorn och ingefära samt ris

Torsdag 25/4

Lunch

  • Chorizo med husets rökiga sesam och mangoketchup samt potatismos
  • Falafel med salsa och ris

Middag

  • Köttfärssås med rödvin och spagetti
  • Baljgryta med basilika och fetaost samt kokt potatis

Fredag 26/4

Lunch

  • Het kycklingpasta
  • Makaronilåda med rotsaker

Middag

  • Fish taco med hot mayo och picklad rödlök, nachos, tortillabröd, ris, färsk koriander
  • Vegetarisk tacogratäng

Lördag 27/4

Lunch

  • Skinkgratäng
  • Pizza med kronärtskocka, paprika, lök och oliver

Middag

  • Laxpasta
  • Grönsaksgratäng med cayenne och kokt potatis

Söndag 28/4

Lunch

  • Ostfylld köttfärslåda med gräddsås & kokt potatis
  • Grönsaksburgare med potatis och fänkålsgratäng

Middag

  • Fransk fläskgryta med senap & kokt potatis
  • Quorn- & broccoligratäng med ris

Med reservation för ändringar.

Måndag 29/4

Lunch

  • Sprödbakad fisk med kall skagensås, citron samt kokt potatis
  • Karibisk grönsaksbiff med tomatsås

Middag

  • Krämig chorizopasta
  • Couscouspytt med kall örtsås

Tisdag 30/4

Lunch

  • Cornflakespanerad kyckling, kall sås med lagrad ost- & vitlök samt rostad potatis
  • Gratinerade quornburritos med curry samt gräddfil

Middag

  • Fisksufflé med skirat smör, citron & kokt potatis
  • Honungsglaserad rotsakspytt med krämig ostdressing

Onsdag 1/5

Lunch

  • Biff stroganoff med ris
  • Lasagne med linser & keso

Middag

  • Laxfrestelse
  • Vårrullar, sötsur sås & ris

Torsdag 2/5

Lunch

  • Kyckling Paneng med asiatisk gurksallad & ris
  • Grönsaksjansson

Middag

  • Skinkstek med äppelgräddsås, pressgurka, svartvinbärsgelé & rostad potatis
  • Currygryta med quorn & ris

Fredag 3/5

Lunch

  • Sprödbakade kycklingburgare med bröd, chipotledressing, karamelliserad rödlök samt klyftpotatis
  • Vegoburgare

Middag

  • Bratwurst med stuvad vitkål, husets cidervinägersenap samt kokt potatis
  • Sojafärssås med spaghetti

Lördag 4/5

Lunch

  • Kycklinglasagne med mozzarella samt riven hårdost
  • Tacopaj med sojafärs, gräddfilsdressing med vitlök

Middag

  • Köttfärsfrestelse
  • Husets morotsbiffar med kall örtagårdssås & kokt potatis

Söndag 5/5

Lunch

  • Viltskavspasta
  • Kikärtspannkakor med pannkakssylt

Middag

  • Kycklingsås med soltorkade tomater & ris
  • Green burger med tzatziki & rostad potatis

Med reservation för ändringar.

Måndag 6/5

Lunch

  • Fish’n chips med remouladsås och citron
  • Champinjoncrêpes med västerbottensost

Middag

  • Chilikyckling med grillad paprikaröra och rostad potatis
  • Potatisbullar med lingonsylt

Tisdag 7/5

Lunch

  • Spansk färsbiff med mojo rojo och rostad potatis
  • Couscouspytt med kall örtsås

Middag

  • Portergryta med pressgurka samt kokt potatis
  • Majsfritters med citron- och gurkyoghurt samt ris

Onsdag 8/5

Lunch

  • Kryddrubbad fläskytterfilé med bearnaisesås och rostad potatis
  • Broccolipaj med ädelost samt gräddfilsdressing

Middag

  • Köttbullar med gräddsås, lingonsylt samt potatismos
  • Vegeschnitzel med bearnaisesås och kokt potatis

Torsdag 9/5 - Kristi himmelsfärdsdag

Lunch

  • Fiskpudding med skirat smör, citron och kokt potatis
  • Green burger samt blomkålsgratäng med ädelost och kokt potatis

Middag

  • Kycklinglårfilé balsamicosås och rostad potatis
  • Mustig cajungryta med bulgur

Fredag 10/5 

Lunch

  • Buldak fire chicken med ris
  • Indisk Daal (linsgryta) med ris

Middag

  • Lasagne med riven hårdost
  • Svamppasta med tryffel

Lördag 11/5 

Lunch

  • Brasiliansk fiskgryta med chili, lime och koriander samt ris
  • Husets rödbetsbiff med basilika- och citroncrème samt rostad potatis

Middag

  • Dillköttgryta med kokt potatis
  • Het paprikagryta med quorn samt bulgur

Söndag 12/5 

Lunch

  • Laxlåda med purjolök
  • Morotsbiff med tzatziki och rostad potatis

Middag

  • Kycklinggryta med mango och curry samt ris
  • Baljgryta med basilika och fetaost samt bulgur

Med reservation för ändringar.

Frukost

Måndag-fredag kl.07.15-09.30
Lördag-söndag kl.08.00-09.30

Lunch

Måndag-fredag kl.11.30-13.00
Lördag-söndag kl.12.00-13.00

Middag

Måndag-söndag kl.17.00-18.30

Kvällsfika

Måndag-söndag kl.19.30-20.30

För kontakt med restaurangen, ring oss.
Telefon: 0920-23 90 06