Restaurang Hotell Vistet
I hotellets restaurang serveras frukost, lunch, middag och kvällsfika.
Dagens lunch serveras 11.30–13.00 på vardagar och 12.00–13.00 på helgdagar.
Dagens middag serveras 17.00–18.30.
För oss är det viktigt att maten som serveras både smakar gott och gör gott för vår hälsa och miljö. Vi använder i första hand fläskkött och nötkött från lokala gårdar, fisk som är MSC-märkt (hållbart fiske), svensk kyckling, samt mejeriprodukter och potatis från lokal produktion.
Till samtliga måltider serveras smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck samt kaffe.
Gluten- och laktosfritt alternativ finns alltid att tillgå, fråga personalen. Vid behov av annan specialkost, fråga personalen.
Måndag 9/6
Lunch
- Kebab med pitabröd, orientdressing, sallad samt klyftpotatis
- Asiatiska bönbollar i röd currysås samt ris
Middag
- Orientalisk fiskgratäng med honung, sambal och citron samt ris
- Ugnspannkaka med sylt
Tisdag 10/6
Lunch
- Balsamicobakad kyckling med rostad potatis
- Sparris- och blomkålssoppa
Middag
- Fetaostgratinerad chorizo med potatismos
- Spenatlasagne med keso
Onsdag 11/6
Lunch
- Pankopanerad torsk med remouladsås, citron och kokt potatis
- Pepparrotsgryta med quorn och kokt potatis
Middag
- Pasta Salsiccia Classico med riven hårdost
- Grönsaksgratäng med smultäcke
Torsdag 12/6
Lunch
- Stekt kycklinglårfilé med dragonsås och rostade rotsaker
- Pastagratäng med ost, broccoli och soltorkad tomat
Middag
- Krämig ostfisk med picklad fänkål, citron samt kokt potatis
- Grekiska grönsaker med fetaost samt tzatziki
Fredag 13/6
Lunch
- Grekisk kyckling med tomat och aubergine, het fetadipp med honung och potatisgratäng med soltorkad tomat
- Vegetarisk moussaka
Middag
- Kålpudding med gräddsås, lingonsylt och kokt potatis
- Linsbolognese med spaghetti
Lördag 14/6
Lunch
- Fisksufflé med skirat smör, citron och kokt potatis
- Vegeschnitzel med sötsur sås samt ris
Middag
- Gulaschgryta med ris
- Majsfritters med krämig ostdressing samt kokt potatis
Söndag 15/6
Lunch
- Fläskgryta med lingon samt kokt potatis
- Tomatpaj med ost och persilja samt provensalsk gräddfilsdressing
Middag
- Mangokyckling med ris
- Karibisk grönsaksbiff med örtkryddad sås och kokt potatis
Med reservation för ändringar.
Måndag 16/6
Lunch
- Pannbiff med gräddsås, stekt lök, kokt potatis och lingonsylt
- Grekisk bulgurpytt med tzatziki
Middag
- Marinerad kyckling med ost- och timjansås samt ris
- Nordafrikansk tomatgryta med grillost samt krämig kikärtsdressing och ris
Tisdag 17/6
Lunch
- Fisk i kokoscurry samt ris
- Krämig quorngryta samt ris
Middag
- Fläskschnitzel med kryddsmör, citron samt rostad potatis
- Raggmunkar med lingonsylt
Onsdag 18/6
Lunch
- Sprödbakad fisk med remouladsås, citron och kokt potatis
- Grönsaksfrestelse
Middag
- Strimlad biff med kantareller och basilika samt rostad potatis
- Indisk gryta med quorn och ingefära samt ris
Torsdag 19/6
Lunch
- Chili- och koriandermarinerad kyckling med husets mangoraja samt ris
- Grekisk paj samt gräddfilsdressing med vitlök
Middag
- Köttfärssås med rödvin och spagetti
- Baljgryta med basilika och fetaost samt kokt potatis
Fredag 20/6 – Midsommarafton
Lunch
- Rabarberkyckling med rostad potatis
- Husets morotsbiffar med grillost, krämig ostdressing samt rostad potatis
Middag
- Ugnsstekt lax med citronsås samt kokt potatis
- Pizza med kronärtskocka, paprika, lök och oliver
Lördag 21/6 – Midsommardagen
Lunch
- Lammfärsmedaljong med rosmarinsås och rostade rotsaker
- Grönsaksburgare med rosmarinsås och rostade rotsaker
Middag
- Fläskfilé med pepparsås och potatisgratäng
- Vegeschnitzel med pepparsås och potatisgratäng
Söndag 22/6
Lunch
- Ostfylld köttfärslåda med gräddsås och kokt potatis
- Grönsaksburgare med potatis- och fänkålsgratäng
Middag
- Fransk fläskgryta med senap och kokt potatis
- Quorn- och broccoligratäng med ris
Med reservation för ändringar.
Måndag 23/6
Lunch
- Sprödbakad fisk med kall skagensås, citron samt kokt potatis
- Karibisk grönsaksbiff med tomatsås samt kokt potatis
Middag
- Krämig chorizopasta
- Couscouspytt med kall örtsås
Tisdag 24/6
Lunch
- Marinerad kyckling samt curryremoulad med äpple och rostad potatis
- Gratinerade quornburritos med curry samt gräddfil
Middag
- Fisksufflé med skirat smör, citron och kokt potatis
- Honungsglaserad rotsakspytt med krämig ostdressing
Onsdag 25/6
Lunch
- Biff stroganoff med ris
- Lasagne med linser och keso
Middag
- Medelhavsgratinerad fisk med citron och kokt potatis
- Vårrullar med sötsur sås och ris
Torsdag 26/6
Lunch
- Kyckling Paneng med asiatisk gurksallad och ris
- Grönsaksjansson
Middag
- Skinkstek med äppelgräddsås, pressgurka, svartvinbärsgelé och rostad potatis
- Currygryta med quorn samt ris
Fredag 27/6
Lunch
- Bakad potatis med gravlaxröra och citron
- Bakad potatis med vegetarisk fetaoströra
Middag
- Kycklinglasagne med mozzarella samt riven hårdost
- Sojafärssås med spaghetti
Lördag 28/6
Lunch
- Köttfärsfrestelse
- Tacopaj med sojafärs samt gräddfilsdressing med vitlök
Middag
- Stekt falukorv med stuvad vitkål och kokt potatis
- Husets morotsbiffar med kall örtagårdssås och kokt potatis
Söndag 29/6
Lunch
- Kycklingsås med soltorkade tomater och ris
- Kikärtspannkakor med pannkakssylt
Middag
- Viltskavspasta
- Green burger med tzatziki och rostad potatis
Med reservation för ändringar.
Frukost
Måndag-fredag kl.07.15-09.30
Lördag-söndag kl.08.00-09.30
Lunch
Måndag-fredag kl.11.30-13.00
Lördag-söndag kl.12.00-13.00
Middag
Måndag-söndag kl.17.00-18.30
Kvällsfika
Måndag-söndag kl.19.30-20.30
För kontakt med restaurangen, ring oss.
Telefon: 0920-23 90 06