Restaurang Solsidan, Regionhuset
Betalsätt
Från och med den 1 maj 2023 blir vi kontantfria och tar vi endast emot kort och kundkort som betalsätt. Vi tar inte längre emot kontanter som betalning.
Öppettider
Måndag- torsdag, 8.00-15.00
Fredag, 8.00- 14.00
Lunch serveras 11.00-13.30 
Priser
Dagens lunch: 125 kr
Betalning med laddat kundkort: 115 kr
Barn 0-2 år: äter gratis med betalande vuxen
Barn 3-9 år: 80 kr
Barn från 10 år: 115 kr
All fisk är från hållbart fiske (MSC) med undantag för den norska laxen. Nötkött är från lokala gårdar i samarbete med bland annat Nyhléns Hugosons. Grönsaker & potatis är efter tillgång ekologiskt, lokalt eller svenskodlat. Mejeriprodukter är i första hand från lokal ekologisk produktion. Fråga gärna om ni har funderingar om ursprung, eko eller annat.
Måndag 27/10
- Pasta penne med en krämig sås med salsicca
 - Jansson frestelse
 - Vegetariskt: Halloumibiffar med zucchini och morot
 - Soppa: Broccolisoppa
 
Tisdag 28/10
- Köttfärslimpa med gräddsås
 - Sprödbakad fisk med råg och havre och skarpsås
 - Vegetariskt: Pasta med tomat, lök alla siciliana
 - Soppa: Palsternackasoppa
 
Onsdag 29/10
- Pankopanerad kycklingbröstfilé med kryddigt ris och citronmajonnäs
 - Ugnsbakade sej med vitvinssås
 - Vegetariskt: Spetskål med krämig fetaoströra
 - Soppa: Potatissoppa
 
Torsdag 30/10
- Lasagne
 - Pocherad kummel med champinjonsås
 - Vegetariskt: Gratinerad bakad potatis med ostfyllning
 - Soppa: Ärtsoppa med fläsk och pannkakor
 
Fredag 31/10
- Lammrostbiff med ugnsbakade rotsaker och bearnaisesås
 - Fish and chips med remuladsås
 - Vegetariskt: Broccoli medaljong med bulgursallad
 - Soppa: Morot och chilisoppa
 - Efterrätt: Kladdkaka med vispgrädde
 
Måndag 3/11
- Helstekt kotlettrad med svampsås kokt potatis
 - Fish fingers med rostad lökmajonnäs och kokt potatis
 - Vegetariskt: Curry mangogryta med quorn bitar
 - Soppa: Pumpasoppa
 
Tisdag 4/11
- Fylld falukorv med mos
 - Ugnsbakad sej med tomat, paprika och lök
 - Vegetariskt: Pastagratäng
 - Soppa: Linssoppa
 
Onsdag 5/11
- Kryddiga köttfärsbiffar med tzatziki och stekt potatis
 - Krämigfiskgryta med allt i ett
 - Vegetariskt: Bönbiffar med majs och jalapeños
 - Soppa: Purjolökssoppa
 
Torsdag 6/11
- Kyckling drumsticks med chilidipp och matvete
 - Fiskfärsbiffar med asiatisk touch och kall sås
 - Vegetarisk: Bulgurpytt med fetaost
 - Soppa: Ärtsoppa med fläsk och pannkakor
 
Fredag 7/11
- Fläskfilé provencale med vitlökssmör
 - Laxlåda
 - Vegetariskt: Gräddig blomkålsgryta med ris
 - Soppa: Jordärtskockssoppa
 - Efterrätt: Budapestrulle
 
Personalkostnad kan tillkomma vid mindre sällskap.
- À la carte [251 kB, PDF]
 - Buffé solsidan [146 kB, PDF]
 - Grillbuffé [134 kB, PDF]
 - Kvällens husman [69 kB, PDF]
 - Medelhavsbuffé [165 kB, PDF]
 - Smörgåsbord [120 kB, PDF]
 - Snittar [123 kB, PDF]
 - Solsidans taco [138 kB, PDF]
 
Vi skräddarsyr ditt arrangemang.
Vill du boka lunch, middag, konferensfika eller begära offert?
Kontakta oss för mer information.
Anne-Maj Larsson
Telefon: 0920-28 42 76
E-post: solsidan@norrbotten.se
Mats Danielsson, Teamledare
Telefon: 076-104 93 08
E-post mats.danielsson@norrbotten.se
Anders Broström, Enhetschef
Telefon: 076-128 41 39 
anders.brostrom@norrbotten.se