Restaurang Solsidan, Regionhuset

Betalsätt

Från och med den 1 maj 2023 är vi kontantfria och tar vi endast emot kort och kundkort som betalsätt. Vi tar inte emot kontanter som betalning.

Öppettider

Måndag - torsdag 8.00 - 15.00
Fredag 8.00 - 14.00
Lunch serveras 11.00 - 13.30 

Priser

Dagens lunch: 125 kr
Betalning med laddat kundkort: 115 kr
Barn 0-2 år: äter gratis med betalande vuxen
Barn 3-9 år: 80 kr
Barn från 10 år: 115 kr

All fisk är från hållbart fiske (MSC) med undantag för den norska laxen. Nötkött är från lokala gårdar i samarbete med bland annat Nyhléns Hugosons. Grönsaker & potatis är efter tillgång ekologiskt, lokalt eller svenskodlat. Mejeriprodukter är i första hand från lokal ekologisk produktion. Fråga gärna om ni har funderingar om ursprung, eko eller annat.

Måndag 17/11

  • Pyttipanna och ägg
  • Panerad fisk med dillmajonnäs
  • Vegetariskt: Spagetti med wokad sparris
  • Soppa: Broccolisoppa

Tisdag 18/11

  • Kycklingwok med ris
  • Ugnsbakad sej med ett krispigt örttäcke
  • Vegetariskt: Vegetarisk lasagne
  • Soppa: Löksoppa

Onsdag 19/11

  • Palt och blodpalt
  • Krämig fiskgryta med räkor och dill
  • Vegetariskt: Gryta med kikärtor och halloumi
  • Soppa: Blomskålsoppa

Torsdag 20/11

  • Viltskavs med svamp och potatismos
  • Stekt kummel med gröna grönsaker
  • Vegetarisk: Vegetarisk stroganoff med ris
  • Soppa: Ärtsoppa med fläsk och pannkakor

Fredag 21/11

  • Bräserad beef shortribs med rödvinssås och potatispuré
  • Ugnsbakad regnbåge med citron och dill
  • Vegetariskt: Pinsa med pesto och solrosfrön
  • Soppa: Svampsoppa
  • Efterrätt: Crème brûlée

Måndag 24/11

  • Spaghetti och köttfärssås
  • Pocherad sej med äggsås
  • Vegetariskt: Lökpaj
  • Soppa: Tomatsoppa

Tisdag 25/11

  • Mustig fläskgryta med picnicbog och ris
  • Krämigpotatisgratäng toppas med lax/baconröra
  • Vegetariskt: Böngryta med ris
  • Soppa: Majssoppa

Onsdag 26/11

  • Köttfärslimpa gräddsås
  • Fisklasagne
  • Vegetariskt: Zucchininplättar
  • Soppa: Champinjonsoppa

Torsdag 27/11

  • Kycklingklubbor i ugn panerade med kryddig panko
  • Panerade torskfilé med remuladsås
  • Vegetariskt: Pasta penne i en kryddigtomatsås.
  • Soppa: Ärtsoppa med fläsk och pannkakor

Fredag 28/11

  • Pulled pork sliders med picklad rödlök och coleslaw
  • Frasiga fiskfärsbiffar med wasabimajonnäs och sticky rice
  • Vegetariskt: Quesadillas med ost böner, majs och bbq sås
  • Soppa: Kålsoppa med klimp
  • Efterrätt: Julig vitchokladmousse med pepparkakor och lingon

Personalkostnad kan tillkomma vid mindre sällskap.

Vi skräddarsyr ditt arrangemang.

Vill du boka lunch, middag, konferensfika eller begära offert?

Kontakta oss för mer information.

Anne-Maj Larsson
Telefon: 0920-28 42 76
E-post: solsidan@norrbotten.se

Mats Danielsson, Teamledare
Telefon: 076-104 93 08
E-post mats.danielsson@norrbotten.se

Anders Broström, Enhetschef
Telefon: 076-128 41 39 
anders.brostrom@norrbotten.se