Restaurang Solsidan, Regionhuset
Betalsätt
Från och med den 1 maj 2023 är vi kontantfria och tar vi endast emot kort och kundkort som betalsätt. Vi tar inte emot kontanter som betalning.
Öppettider
Måndag - torsdag 8.00 - 15.00
Fredag 8.00 - 14.00
Lunch serveras 11.00 - 13.30
Priser
Dagens lunch: 125 kr
Betalning med laddat kundkort: 115 kr
Barn 0-2 år: äter gratis med betalande vuxen
Barn 3-9 år: 80 kr
Barn från 10 år: 115 kr
All fisk är från hållbart fiske (MSC) med undantag för den norska laxen. Nötkött är från lokala gårdar i samarbete med bland annat Nyhléns Hugosons. Grönsaker & potatis är efter tillgång ekologiskt, lokalt eller svenskodlat. Mejeriprodukter är i första hand från lokal ekologisk produktion. Fråga gärna om ni har funderingar om ursprung, eko eller annat.
Måndag 17/11
- Pyttipanna och ägg
- Panerad fisk med dillmajonnäs
- Vegetariskt: Spagetti med wokad sparris
- Soppa: Broccolisoppa
Tisdag 18/11
- Kycklingwok med ris
- Ugnsbakad sej med ett krispigt örttäcke
- Vegetariskt: Vegetarisk lasagne
- Soppa: Löksoppa
Onsdag 19/11
- Palt och blodpalt
- Krämig fiskgryta med räkor och dill
- Vegetariskt: Gryta med kikärtor och halloumi
- Soppa: Blomskålsoppa
Torsdag 20/11
- Viltskavs med svamp och potatismos
- Stekt kummel med gröna grönsaker
- Vegetarisk: Vegetarisk stroganoff med ris
- Soppa: Ärtsoppa med fläsk och pannkakor
Fredag 21/11
- Bräserad beef shortribs med rödvinssås och potatispuré
- Ugnsbakad regnbåge med citron och dill
- Vegetariskt: Pinsa med pesto och solrosfrön
- Soppa: Svampsoppa
- Efterrätt: Crème brûlée
Måndag 24/11
- Spaghetti och köttfärssås
- Pocherad sej med äggsås
- Vegetariskt: Lökpaj
- Soppa: Tomatsoppa
Tisdag 25/11
- Mustig fläskgryta med picnicbog och ris
- Krämigpotatisgratäng toppas med lax/baconröra
- Vegetariskt: Böngryta med ris
- Soppa: Majssoppa
Onsdag 26/11
- Köttfärslimpa gräddsås
- Fisklasagne
- Vegetariskt: Zucchininplättar
- Soppa: Champinjonsoppa
Torsdag 27/11
- Kycklingklubbor i ugn panerade med kryddig panko
- Panerade torskfilé med remuladsås
- Vegetariskt: Pasta penne i en kryddigtomatsås.
- Soppa: Ärtsoppa med fläsk och pannkakor
Fredag 28/11
- Pulled pork sliders med picklad rödlök och coleslaw
- Frasiga fiskfärsbiffar med wasabimajonnäs och sticky rice
- Vegetariskt: Quesadillas med ost böner, majs och bbq sås
- Soppa: Kålsoppa med klimp
- Efterrätt: Julig vitchokladmousse med pepparkakor och lingon
Personalkostnad kan tillkomma vid mindre sällskap.
- À la carte [251 kB, PDF]
- Buffé solsidan [146 kB, PDF]
- Grillbuffé [134 kB, PDF]
- Kvällens husman [69 kB, PDF]
- Medelhavsbuffé [165 kB, PDF]
- Smörgåsbord [120 kB, PDF]
- Snittar [123 kB, PDF]
- Solsidans taco [138 kB, PDF]
Vi skräddarsyr ditt arrangemang.
Vill du boka lunch, middag, konferensfika eller begära offert?
Kontakta oss för mer information.
Anne-Maj Larsson
Telefon: 0920-28 42 76
E-post: solsidan@norrbotten.se
Mats Danielsson, Teamledare
Telefon: 076-104 93 08
E-post mats.danielsson@norrbotten.se
Anders Broström, Enhetschef
Telefon: 076-128 41 39
anders.brostrom@norrbotten.se