Restaurang Solsidan, Regionhuset
Betalsätt
Från och med den 1 maj 2023 blir vi kontantfria och tar vi endast emot kort och kundkort som betalsätt. Vi tar inte längre emot kontanter som betalning.
Öppettider
Måndag- torsdag, 8.00-15.00
Fredag, 8.00- 14.00
Lunch serveras 11.00-13.30
Torsdag den 12 juni har vi stängt för ombyggnad och och därefter semester. Vi öppnar igen måndagen den 11 augusti.
Priser
Dagens lunch: 125 kr
Betalning med laddat kundkort: 115 kr
Barn 0-2 år: äter gratis med betalande vuxen
Barn 3-9 år: 80 kr
Barn från 10 år: 115 kr
All fisk är från hållbart fiske (MSC) med undantag för den norska laxen. Nötkött är från lokala gårdar i samarbete med bland annat Nyhléns Hugosons. Grönsaker & potatis är efter tillgång ekologiskt, lokalt eller svenskodlat. Mejeriprodukter är i första hand från lokal ekologisk produktion. Fråga gärna om ni har funderingar om ursprung, eko eller annat.
Måndag 2 juni
- Ugnsbakade kycklinglårfilé med kryddigt ris
- Stekt kummel med papparot och lök
- Vegetariskt: Morotsbiffar
- Soppa: Spenatsoppa
Tisdag 3 juni
- Stekt kebab med klyftpotatis och vitlökssås
- Panerad fisk med kall sås och kokt potatis
- Vegetariskt: Krämig pasta med tomater spenat feta ost
- Soppa: Tomatsoppa
Onsdag 4 juni
- Spagetti bolognese
- Norsk fiskpudding med brynt smör och ärtor
- Vegetariskt: Fyllda zucchini
- Soppa: Jordärtskockssoppa
Torsdag 5 juni
- Helstekt kotlettrad med pepparsås
- Stekt lax med kall örtsås och kokt potatis
- Vegetariskt: Pinsa
- Soppa: Morotssoppa
Fredag 6 juni – Stängt
Måndag 9 juni
- Grillade tunna revbensspjäll
- Grillad pluma
- Bbq kryddad sej på grönsaksbädd
- Vegetariskt: Grillade grönsaker
- Soppa: Het paprikasopps
Tisdag 10 juni
- Pulled pork med tillbehör
- Wokade heta räkor med musslor och ris
- Vegetariskt: Gratinerade ost fylld bakpotatis
- Soppa: Majssoppa
Onsdag 11 juni
- Rökt oxbringa och grillade majskolvar
- Sotad lax
- Vegetariskt: Grillad spetskål
- Soppa: Sötpotatissoppa
- Efterrätt: Vi tar det vi har
Torsdag den 12 juni har vi stängt för ombyggnad och och därefter semester. Vi öppnar igen måndagen den 11 augusti.
Personalkostnad kan tillkomma vid mindre sällskap.
- À la carte [251 kB, PDF]
- Buffé solsidan [146 kB, PDF]
- Grillbuffé [134 kB, PDF]
- Kvällens husman [69 kB, PDF]
- Medelhavsbuffé [165 kB, PDF]
- Smörgåsbord [120 kB, PDF]
- Snittar [123 kB, PDF]
- Solsidans taco [138 kB, PDF]
Vi skräddarsyr ditt arrangemang.
Vill du boka lunch, middag, konferensfika eller begära offert?
Kontakta oss för mer information.
Anne-Maj Larsson
Telefon: 0920-28 42 76
E-post: solsidan@norrbotten.se
Mats Danielsson, Teamledare
Telefon: 076-104 93 08
E-post mats.danielsson@norrbotten.se
Anders Broström, Enhetschef
Telefon: 076-128 41 39
anders.brostrom@norrbotten.se