Restaurang Hotell Vistet

I hotellets restaurang serveras frukost, lunch, middag och kvällsfika.

Dagens lunch serveras 11.30–13.00 på vardagar och 12.00–13.00 på helgdagar.

Dagens middag serveras 17.00–18.30.

För oss är det viktigt att maten som serveras både smakar gott och gör gott för vår hälsa och miljö. Vi använder i första hand fläskkött och nötkött från lokala gårdar, fisk som är MSC-märkt (hållbart fiske), svensk kyckling, samt mejeriprodukter och potatis från lokal produktion.

Till samtliga måltider serveras smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck samt kaffe.

Gluten- och laktosfritt alternativ finns alltid att tillgå, fråga personalen. Vid behov av annan specialkost, fråga personalen.

Måndag 21/4 – Annandag påsk

Lunch

  • Kycklingpasta med paprika & champinjoner
  • Sojafärssås med pasta

Middag

  • Fläskfilé med pepparsås & potatisgratäng
  • Green burger med pepparsås & potatisgratäng

Tisdag 22/4

Lunch

  • Apelsinfisk med basilikapotatismos
  • Grönsaksburgare med morotstzatziki & rostad potatis

Middag

  • Kycklingkebab med röd & vit sås, grönsallad, pitabröd samt ris
  • Böngryta med curry & ris

Onsdag 23/4

Lunch

  • Pannbiff med lingongräddsås, pressgurka, färsk persilja & kokt potatis
  • Gulaschsoppa med tofu

Middag

  • Tortellinigratäng med kryddig korv & smakrik ost
  • Broccolimedaljong med bönsalsa & ris

Torsdag 24/4

Lunch

  • Sprödbakad fisk med tomat & mozzarella, basilikaaioli, citron samt kokt potatis
  • Zucchinibiffar med ost & persilja, fetaostdressing & kokt potatis

Middag

  • Orientalisk köttgryta med ris
  • Quorn i kokoscurry med ris

Fredag 25/4

Lunch

  • Chicken Tikka med mango chutney samt ris
  • Pannoumi Tikka Masala samt ris

Middag

  • Fylld frukostkorv med potatismos
  • Falafel med het salsa & ris

Lördag 26/4

Lunch

  • Köttfärssås med spagetti
  • Champinjoncrêpes med västerbottensost

Middag

  • Laxfrestelse
  • Quorngratäng med broccoli & kokt potatis

Söndag 27/4

Lunch

  • Ost- & skinksås med pasta
  • Kålpudding med sojafärs, gräddsås & kokt potatis

Middag

  • Köttbullar med gräddsås & kokt potatis
  • Röd currygryta med kikärter samt ris

Med reservation för ändringar.

Måndag 28/4

Lunch

  • Korv stroganoff med ris
  • Couscouspytt med kall örtsås

Middag

  • Sticky chicken med asiatisk gurksallad och ris
  • Grönsaksbiff med het tomatsås

Tisdag 29/4

Lunch

  • Köttgryta med bacon och kantareller samt kokt potatis
  • Sparris- och blomkålssoppa

Middag

  • Fransk fisk med örtig pankotopping, dillmayo, picklad fänkål och potatismos
  • Spenatlasagne med keso

Onsdag 30/4 – Valborgsmässoafton

Lunch

  • Färskost- och spenatfylld sprödbakad fisk med remouladsås, citron och kokt potatis
  • Grönsaksgratäng med smultäcke

Middag

  • Kycklingfajitas med chimichurri, tortillabröd, nachos, yoghurt och ris
  • Pepparotsgryta med quorn och kokt potatis

Torsdag 1/5 – Första maj

Lunch

  • Kålpudding med gräddsås samt kokt potatis
  • Pastagratäng med ostsås, broccoli och soltorkade tomater

Middag

  • Rostad kycklinglårfilé med dragonsås och ris
  • Husets kikärtsbiffar med morotsraita och ris

Fredag 2/5

Lunch

  • Fläskschnitzel med bearnaisesås, citron, färsk persilja och rostad potatis
  • Linsbolognese med spagetti

Middag

  • Gulaschgryta med gräddfil och ris
  • Het pannoumioststroganoff samt ris

Lördag 3/5

Lunch

  • Spansk färsbiff samt potatisgratäng med feta och soltorkad tomat
  • Tomatpaj med ost och persilja samt provensalsk gräddfilsdressing

Middag

  • Fisksufflé med skirat smör och kokt potatis
  • Majsfritters med krämig ostdressing samt rostad potatis

Söndag 4/5

Lunch

  • Mangokyckling med örter samt ris
  • Sojafärslåda med keso, gräddsås och kokt potatis

Middag

  • Fläskgryta med lingon och kokt potatis
  • Karibisk grönsaksbiff med örtkryddad sås och kokt potatis

Med reservation för ändringar.

Måndag 5/5

Lunch

  • Panerad fiskburgare med hamburgerbröd, fänkålsslaw med äpple, dill, citron och klyftpotatis
  • Vårrullar med sweet chilisås och ris

Middag

  • Kycklingcurry med ris
  • Potatisbullar med lingonsylt

Tisdag 6/5

Lunch

  • Souvlakikryddad fläskkarré med tzatziki och rostad potatis
  • Het vitkålssoppa och gräddfil

Middag

  • Sej med citronsås och kokt potatis
  • Krämig quorngryta och ris

Onsdag 7/5

Lunch

  • Strimlad biff med kantareller och basilika samt ris
  • Grönsaksfrestelse

Middag

  • Marinerad kyckling med chilibearnaise och rostade rotsaker
  • Indisk gryta med quorn och ingefära samt ris

Torsdag 8/5

Lunch

  • Ugnsstekt regnbågslax med öjebyröra, citron och kokt potatis
  • Falafel med het salsa och kokt potatis

Middag

  • Köttfärssås med rödvin och spagetti
  • Baljgryta med basilika och fetaost samt kokt potatis

Fredag 9/5 

Lunch

  • Asiatisk färspanna med exotisk fruktsalsa samt ris och färsk koriander
  • Vegoteriyaki med ris

Middag

  • Het kycklingpasta
  • Lasagne med linser och keso

Lördag 10/5 

Lunch

  • Kalops med inlagda rödbetor och kokt potatis
  • Grönsaksgratäng med cayenne samt kokt potatis

Middag

  • Laxpasta
  • Pizza med kronärtskocka

Söndag 11/5 

Lunch

  • Ostfylld köttfärslimpa med gräddsås, kokt potatis och lingonsylt
  • Quorngratäng med broccoli och kokt potatis

Middag

  • Fransk fläskgryta med senap och kokt potatis
  • Grönsaksburgare med potatis- och fänkålsgratäng

Med reservation för ändringar.

Frukost

Måndag-fredag kl.07.15-09.30
Lördag-söndag kl.08.00-09.30

Lunch

Måndag-fredag kl.11.30-13.00
Lördag-söndag kl.12.00-13.00

Middag

Måndag-söndag kl.17.00-18.30

Kvällsfika

Måndag-söndag kl.19.30-20.30

För kontakt med restaurangen, ring oss.
Telefon: 0920-23 90 06