Restaurang Hotell Vistet

I hotellets restaurang serveras frukost, lunch, middag och kvällsfika.

Dagens lunch serveras 11.30–13.00 på vardagar och 12.00–13.00 på helgdagar.

Dagens middag serveras 17.00–18.30.

För oss är det viktigt att maten som serveras både smakar gott och gör gott för vår hälsa och miljö. Vi använder i första hand fläskkött och nötkött från lokala gårdar, fisk som är MSC-märkt (hållbart fiske), svensk kyckling, samt mejeriprodukter och potatis från lokal produktion.

Till samtliga måltider serveras smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck samt kaffe.

Gluten- och laktosfritt alternativ finns alltid att tillgå, fråga personalen. Vid behov av annan specialkost, fråga personalen.

Måndag 24/11

Lunch

  • Koreansk kycklinggryta samt ris
  • Ugnspannkaka med sylt

Middag

  • Orientalisk fiskgratäng med honung, sambal och citron samt kokt potatis
  • Rotfruktscurry med kall myntasås och ris

Tisdag 25/11

Lunch

  • Balsamicobakad kyckling med rostad potatis
  • Sparris- och blomkålssoppa

Middag

  • Bratwurst med snabbsyrad surkål, tysk curryketchup och potatismos
  • Spenatlasagne med keso

Onsdag 26/11

Lunch

  • Sprödbakad fisk med remouladsås, citron och kokt potatis
  • Pepparrotsgryta med quorn och kokt potatis

Middag

  • Köttgryta med bacon och kantareller, svartvinbärsgelé samt rostad potatis
  • Grönsaksgratäng med smultäcke

Torsdag 27/11

Lunch

  • Stekt kycklinglårfilé med dragonsås och rostade rotsaker
  • Pastagratäng med ost, broccoli och soltorkad tomat

Middag

  • Pasta Salsiccia Classico med riven hårdost
  • Grekiska grönsaker med fetaost samt tzatziki

Fredag 28/11

Lunch

  • Chorizo med Brava-aioli och rostad potatis
  • Linsbolognese med spaghetti

Middag

  • Spanska albondigas (köttbullar) i tomatsås samt rostad potatis
  • Vegetariska albondigas i tomatsås samt rostad potatis

Lördag 29/11

Lunch

  • Fisksufflé med skirat smör, citron och kokt potatis
  • Vegeschnitzel med sötsur sås samt ris

Middag

  • Gulaschgryta med ris
  • Majsfritters med krämig ostdressing samt kokt potatis

Söndag 30/11

Lunch

  • Fläskgryta med lingon samt kokt potatis
  • Tomatpaj med ost och persilja samt provensalsk gräddfilsdressing

Middag

  • Mangokyckling med ris
  • Karibisk grönsaksbiff med örtkryddad sås och kokt potatis

Med reservation för ändringar.

Måndag 1/12

Lunch

  • Pannbiff med gräddsås, stekt lök, kokt potatis och lingonsylt
  • Grekisk bulgurpytt med tzatziki

Middag

  • Marinerad kyckling med ost- och timjansås samt ris
  • Chili sin carne med ris

Tisdag 2/12

Lunch

  • Fisk i kokoscurry samt ris
  • Krämig quorngryta samt ris

Middag

  • Fläskschnitzel med kryddsmör, citron samt rostad potatis
  • Raggmunkar med lingonsylt

Onsdag 3/12 

Lunch

  • Sprödbakad fisk med remouladsås, citron och kokt potatis
  • Grönsaksfrestelse

Middag

  • Strimlad biff med kantareller och basilika samt rostad potatis
  • Indisk gryta med quorn och ingefära samt ris

Torsdag 4/12

Lunch

  • Kycklingshawarma med vitlöksdressing, pitabröd samt ris
  • Falafel med het salsa och ris

Middag

  • Köttfärssås med rödvin och spagetti
  • Baljgryta med basilika och fetaost samt kokt potatis

Fredag 5/12

Lunch

  • Kyckling i rosmarinsås med svartvinbärsgelé och rostade rotsaker
  • Lasagne med linser och keso

Middag

  • Tacogratäng med limepicklad rödlök, nachos samt ris
  • Pizza med kronärtskocka, paprika, lök och oliver

Lördag 6/12

Lunch

  • Het kycklingpasta
  • Makaronilåda med rotsaker

Middag

  • Skinkgratäng
  • Grönsaksgratäng med cayenne och kokt potatis

Söndag 7/12

Lunch

  • Ostfylld köttfärslåda med gräddsås och kokt potatis
  • Grönsaksburgare med potatis- och fänkålsgratäng

Middag

  • Fransk fläskgryta med senap och kokt potatis
  • Quorn- och broccoligratäng med ris

Till samtliga måltider serveras smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck samt kaffe
Med reservation för ändringar

Måndag 8/12

Lunch

  • Sprödbakad fisk med senaps- och äppelcrème, citron samt kokt potatis
  • Karibisk grönsaksbiff med tomatsås samt kokt potatis

Middag

  • Husets julköttbullar med enbärsgräddsås, kokt potatis och pressgurka
  • Krämig saffranspasta med grillost

Tisdag 9/12 

Lunch

  • Glöggmarinerad kycklinglårfilé med saffransaioli och ris
  • Grönkålspaj med cheddar och pumpafrö samt pärontzatziki

Middag

  • Fisksufflé med skirat smör, kokt potatis och citron
  • Honungsglaserad rotsakspytt med krämig ostdressing

Onsdag 10/12

Lunch

  • Biff stroganoff och ris
  • Vårrullar med sötsur sås och ris

Middag

  • Janssons frestelse med kokt ägg
  • Grönsaksjansson

Torsdag 11/12

Lunch

  • Prinskorv med husets rödbetssallad samt kokt potatis
  • Sojafärssås med spaghetti

Middag

  • Julig griljerad lax med västerbottensmos och äppelchutney
  • Vegetarisk gryta med julens kryddor samt äppelchutney

Fredag 12/12

Lunch

  • Julglaserad fläskkarré med mustsås och rostad potatis
  • Pizza Bianco med rödbetor och getost 

Middag

  • Kycklinglasagne med mozzarella samt riven hårdost
  • Currygryta med quorn och ris

Lördag 13/12

Lunch

  • Köttfärsfrestelse
  • Tacopaj med sojafärs samt gräddfilsdressing med vitlök

Middag

  • Stekt falukorv med stuvad vitkål och kokt potatis
  • Husets morotsbiffar med kall örtagårdssås och kokt potatis

Söndag 14/12

Lunch

  • Kycklingsås med soltorkade tomater och ris
  • Kikärtspannkakor med pannkakssylt

Middag

  • Viltskavspasta
  • Green burger med tzatziki och rostad potatis

Med reservation för ändringar.

Frukost

Måndag-fredag kl.07.15-09.30
Lördag-söndag kl.08.00-09.30

Lunch

Måndag-fredag kl.11.30-13.00
Lördag-söndag kl.12.00-13.00

Middag

Måndag-söndag kl.17.00-18.30

Kvällsfika

Måndag-söndag kl.19.30-20.30

För kontakt med restaurangen, ring oss.
Telefon: 0920-23 90 06