Restaurang Hotell Vistet
I hotellets restaurang serveras frukost, lunch, middag och kvällsfika.
Dagens lunch serveras 11.30–13.00 på vardagar och 12.00–13.00 på helgdagar.
Dagens middag serveras 17.00–18.30.
För oss är det viktigt att maten som serveras både smakar gott och gör gott för vår hälsa och miljö. Vi använder i första hand fläskkött och nötkött från lokala gårdar, fisk som är MSC-märkt (hållbart fiske), svensk kyckling, samt mejeriprodukter och potatis från lokal produktion.
Till samtliga måltider serveras smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck samt kaffe.
Gluten- och laktosfritt alternativ finns alltid att tillgå, fråga personalen. Vid behov av annan specialkost, fråga personalen.
Måndag 20/10
Lunch
- Sprödbakad fiskburgare med hamburgerbröd, fänkålsslaw med äpple och dill, citron och klyftpotatis
- Vårrullar med sweet chilisås och ris
Middag
- Kycklingcurry med ris
- Potatisbullar med lingonsylt
Tisdag 21/10
Lunch
- Gyros med pitabröd, tzatziki, grönsallad och ris
- Het vitkålssoppa med gräddfil
Middag
- Lax med citronsås, dillpicklad gurka och kokt potatis
- Krämig quorngryta och ris
Onsdag 22/10
Lunch
- Strimlad biff med kantareller och basilika samt ris
- Grönsaksfrestelse
Middag
- Marinerad kyckling med chilibearnaise och rostade rotsaker
- Indisk gryta med quorn och ingefära samt ris
Torsdag 23/10
Lunch
- Tomat- och basilikagratinerad sej med kokt potatis
- Falafel med het salsa och kokt potatis
Middag
- Köttbullar med gräddsås, pressgurka, lingonsylt och kokt potatis
- Baljgryta med basilika och fetaost samt kokt potatis
Fredag 24/10
Lunch
- Tacokyckling med lime- och korianderpicklad rödlök, chili cheese-majsdipp, tortillabröd, ris och nachos
- Vegetarisk tacogratäng samt ris och nachos
Middag
- Köttfärssås med rödvin och spagetti
- Lasagne med linser och keso
Lördag 25/10
Lunch
- Kalops med inlagda rödbetor och kokt potatis
- Grönsaksgratäng med cayenne samt kokt potatis
Middag
- Laxpasta
- Pizza med kronärtskocka
Söndag 26/10
Lunch
- Ostfylld färslimpa med gräddsås, kokt potatis och lingonsylt
- Quorngratäng med broccoli och kokt potatis
Middag
- Fransk fläskgryta med senap och kokt potatis
- Grönsaksburgare med potatis- och fänkålsgratäng
Till samtliga måltider serveras smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck samt kaffe
Med reservation för ändringar
Måndag 27/10
Lunch
- Marinerad kyckling med lagrad ost- och timjansås samt rostad potatis
- Majsbiffar med lime- och korianderyoghurt samt rostad potatis
Middag
- Sprödbakad fisk med gräddfilssås, citron samt kokt potatis
- Raggmunkar med lingonsylt
Tisdag 28/10
Lunch
- Husets färsbiff med ajvar, krämig paprikasås samt rostad potatis
- Quornburritos med gräddfil
Middag
- Fisksufflé med skirat smör, kokt potatis, citron och dill
- Honungsglaserad rotsakspytt med krämig ostdressing
Onsdag 29/10
Lunch
- Laxfrestelse med skirat smör
- Pasta med soltorkade tomater och oliver
Middag
- Biff stroganoff med kokt potatis
- Vårrullar, sötsur sås och ris
Torsdag 30/10
Lunch
- Skinkstek med äppelgräddsås, pressgurka och kokt potatis
- Grönsaksjansson
Middag
- Tandoorigryta med kyckling, mango- och myntasallad samt ris
- Currygryta med quorn och ris
Fredag 31/10
Lunch
- Cornflakespanerad kyckling med två dipsåser samt klyftpotatis
- Vegetarisk tacopaj samt gräddfilsdressing med vitlök
Middag
- Köttgryta med äpple och enbär, svartvinbärsgelé samt kokt potatis
- Sojafärssås med spaghetti
Lördag 1/11
Lunch
- Stekt falukorv med stuvad vitkål och kokt potatis
- Husets morotsbiffar med örtagårdssås och rostad potatis
Middag
- Köttfärsfrestelse
- Kikärtspannkakor med pannkakssylt
Söndag 2/11
Lunch
- Kycklingsås med soltorkade tomater och ris
- Grönsaksburgare med tzatziki och kokt potatis
Middag
- Viltskavspasta
- Lasagne med linser och keso
Med reservation för ändringar.
Måndag 3/11
Lunch
- Spansk färsbiff med romescosås samt rostad potatis
- Champinjoncrêpes med västerbottenost
Middag
- Sprödbakad fisk med remouladsås, citron & kokt potatis
- Potatisbullar med lingonsylt
Tisdag 4/11
Lunch
- Chili- & koriandermarinerad kyckling med asiatisk mayo samt ris
- Couscouspytt med kall örtsås
Middag
- Portergryta med pressgurka samt kokt potatis
- Majsfritters med citron- & gurkyoghurt samt ris
Onsdag 5/11
Lunch
- Krämig laxgryta med räkor samt kokt potatis
- Broccolipaj med ädelost samt örtdressing
Middag
- Chili con carne med ris
- Vegeschnitzel med bearnaisesås & rostad potatis
Torsdag 6/11
Lunch
- Fiskpudding med skirat smör, citron & kokt potatis
- Grönsaksburgare med blomkåls- & ädelostgratäng
Middag
- Pasta Alfredo med krispig kyckling
- Mustig vegetarisk cajungryta & ris
Fredag 7/11
Lunch
- Hoisinfläsk med bao buns, picklad rödlök, hot mayo, ris & färsk koriander
- Quorn med hoisinsås
Middag
- Lasagne
- Zucchinibiffar med ost & persilja, fetaostdressing samt kokt potatis
Lördag 8/11
Lunch
- Brasiliansk fiskgryta med chili, lime & koriander samt ris
- Het paprikagryta med quorn & ris
Middag
- Skinkfrestelse
- Svamppasta med tryffel
Söndag 9/11
Lunch
- Dillköttgryta samt kokt potatis
- Morotsbiff med tzatziki & kokt potatis
Middag
- Kyckling med mango & curry samt ris
- Husets rödbetsbiff med basilika- & citroncrème samt kokt potatis
Med reservation för ändringar.
Frukost
Måndag-fredag kl.07.15-09.30
Lördag-söndag kl.08.00-09.30
Lunch
Måndag-fredag kl.11.30-13.00
Lördag-söndag kl.12.00-13.00
Middag
Måndag-söndag kl.17.00-18.30
Kvällsfika
Måndag-söndag kl.19.30-20.30
För kontakt med restaurangen, ring oss.
Telefon: 0920-23 90 06