Restaurang Hotell Vistet

I hotellets restaurang serveras frukost, lunch, middag och kvällsfika.

Dagens lunch serveras 11.30–13.00 på vardagar och 12.00–13.00 på helgdagar.

Dagens middag serveras 17.00–18.30.

För oss är det viktigt att maten som serveras både smakar gott och gör gott för vår hälsa och miljö. Vi använder i första hand fläskkött och nötkött från lokala gårdar, fisk som är MSC-märkt (hållbart fiske), svensk kyckling, samt mejeriprodukter och potatis från lokal produktion.

Till samtliga måltider serveras smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck samt kaffe.

Gluten- och laktosfritt alternativ finns alltid att tillgå, fråga personalen. Vid behov av annan specialkost, fråga personalen.

Måndag 15/12

Lunch

  • Sprödbakad fisk med remouladsås, citron och kokt potatis
  • Champinjoncrêpes med västerbottensost

Middag

  • Chilikyckling med grillad paprikaröra och rostad potatis
  • Potatisbullar med lingonsylt

Tisdag 16/12

Lunch

  • Grekisk färsbiff med fetaostdressing och rostad potatis
  • Couscouspytt med kall örtsås

Middag

  • Portergryta med pressgurka, svartvinbärsgelé samt kokt potatis
  • Majsfritters med citron- och gurkyoghurt samt ris

Onsdag 17/12

Lunch

  • Chorizo med husets rökiga sesam- och mangoketchup samt potatismos
  • Broccolipaj med ädelost samt provencalsk gräddfilsdressing

Middag

  • Chili con carne med ris
  • Vegetarisk schnitzel med bearnaisesås och rostad potatis

Torsdag 18/12

Lunch

  • Fiskpudding med skirat smör, citron och kokt potatis
  • Zucchinibiffar med ost och persilja, fetaostdressing samt kokt potatis

Middag

  • Buldak fire chicken med ris
  • Mustig cajungryta med ris

Fredag 19/12

Lunch

  • Sprödbakad kycklingburgare med hamburgerbröd, karamelliserad rödlök, chipotledressing samt rostad potatis
  • Vegoburgare

Middag

  • Lasagne
  • Svamppasta med tryffel

Lördag 20/12

Lunch

  • Brasiliansk fiskgryta med chili, lime och koriander samt ris
  • Husets rödbetsbiff med basilika- och citroncrème samt rostad potatis

Middag

  • Dillköttgryta med kokt potatis
  • Het paprikagryta med quorn samt ris

Söndag 21/12

Lunch

  • Laxlåda med purjolök
  • Morotsbiff med tzatziki och rostad potatis

Middag

  • Kycklinggryta med mango och curry samt ris
  • Baljgryta med basilika och fetaost samt bulgur

Med reservation för ändringar.

Måndag 22/12

Lunch

  • Barbecuekyckling med Alabama white sauce, rostad majssalsa samt rostad potatis
  • Tortellinigratäng med tomat, ricotta och spenat

Middag

  • Kebab med orientdressing, grönsallad, pitabröd och klyftpotatis
  • Raggmunkar med lingonsylt

Tisdag 23/12

Lunch

  • Pankopanerad torsk med klassisk dillmajonnäs, citron och kokt potatis
  • Grekisk färslåda med het feta- och paprikaröra samt rostad potatis
  • Het böngryta med gräddfil och ris

Middag

  • Kreolsk gryta med chorizo samt kokt potatis
  • Het vitkålssoppa

Onsdag 24/12 Julafton

Lunch

  • Julskinka, rödbetssallad, sill, gravad lax, hovmästarsås, vörtbröd
  • köttbullar, prinskorv och kokt potatis
  • Sojabullar, prinskorv av soja

Middag

  • Risgrynsgröt, julskinka, vörtbröd, senap

Torsdag 25/12 Juldagen

Lunch

  • Janssons frestelse med kokta ägg
  • Vegetarisk schnitzel med bearnaisesås och rostad potatis

Middag

  • Ugnsrostad kycklinglårfilé med mustsås och rostad potatis
  • Grönsaksjansson med kokta ägg

Fredag 26/12 Annandag Jul

Lunch

  • Köttgryta med rödvin, svartvinbärsgelé och kokt potatis
  • Sojabullar med senapssås och kokt potatis

Middag

  • Julkorv med senapssås och kokt potatis
  • Quorngryta med rödvin, svartvinbärsgelé och kokt potatis

Lördag 27/12

Lunch

  • Stekt falukorv med persiljestuvad potatis
  • Grekisk paj med vitlöksdressing

Middag

  • Spagetti Bolognese
  • Vårrullar med het salsa och ris

Söndag 28/12

Lunch

  • Pasta med kyckling, paprika och champinjoner
  • Sojafärssås med penne

Middag

  • Korv Stroganoff med ris
  • Grönsaksburritos med gräddfil

Till samtliga måltider serveras smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck samt kaffe
Med reservation för ändringar

Måndag 29/12

Lunch

  • Grekisk färsbiff med feta- och olivcrème samt rostad potatis
  • Palak paneer med grillost samt ris

Middag

  • Krämig kycklinggryta med ajvar samt ris
  • Grekisk bulgurpytt med honung- och fetaostcrème

Tisdag 30/12 

Lunch

  • Apelsindoftande fiskgratäng med basilikapotatismos
  • Grönsaksburgare med morotstzatziki och rostad potatis

Middag

  • Cajunkryddad kyckling med bearnaisesås och rostad potatis
  • Böngryta med curry och ris

Onsdag 31/12 - Nyårsafton

Lunch

  • Boeuf Bourguignon samt rostad potatis
  • Grönkålspaj med cheddar och pumpafrö samt pärontzatziki

Middag

  • Fläskfilé med grönpepparsås och potatisgratäng
  • Vegetarisk schnitzel med grönpepparsås och potatisgratäng

Torsdag 1/1 - Nyårsdagen

Lunch

  • Hummerfisk samt kokt potatis
  • Zucchinibiffar med ost och persilja samt fetaosdressing och kokt potatis

Middag

  • Oxjärpe med kantarellsås och rostad potatis
  • Quorn i kokoscurry med ris

Fredag 2/1

Lunch

  • Fylld frukostkorv med potatismos
  • Mustig vegetarisk cajungryta med ris

Middag

  • Sprödbakad fisk med spenat och färskost, basilikaaioli samt rostad potatis
  • Falafel med het salsa och ris

Lördag 3/1

Lunch

  • Köttfärssås med spagetti
  • Champinjoncrêpes med västerbottensost

Middag

  • Laxfrestelse
  • Quorngratäng med broccoli och kokt potatis

Söndag 4/1

Lunch

  • Ost- och skinksås med pasta
  • Kålpudding med sojafärs, gräddsås och kokt potatis

Middag

  • Köttbullar med gräddsås och kokt potatis
  • Röd currygryta med kikärter samt ris

Med reservation för ändringar.

Frukost

Måndag-fredag kl.07.15-09.30
Lördag-söndag kl.08.00-09.30

Lunch

Måndag-fredag kl.11.30-13.00
Lördag-söndag kl.12.00-13.00

Middag

Måndag-söndag kl.17.00-18.30

Kvällsfika

Måndag-söndag kl.19.30-20.30

För kontakt med restaurangen, ring oss.
Telefon: 0920-23 90 06