Restaurang Hotell Vistet
I hotellets restaurang serveras frukost, lunch, middag och kvällsfika.
Dagens lunch serveras 11.30–13.00 på vardagar och 12.00–13.00 på helgdagar.
Dagens middag serveras 17.00–18.30.
För oss är det viktigt att maten som serveras både smakar gott och gör gott för vår hälsa och miljö. Vi använder i första hand fläskkött och nötkött från lokala gårdar, fisk som är MSC-märkt (hållbart fiske), svensk kyckling, samt mejeriprodukter och potatis från lokal produktion.
Till samtliga måltider serveras smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck samt kaffe.
Gluten- och laktosfritt alternativ finns alltid att tillgå, fråga personalen. Vid behov av annan specialkost, fråga personalen.
Måndag 24/11
Lunch
- Koreansk kycklinggryta samt ris
- Ugnspannkaka med sylt
Middag
- Orientalisk fiskgratäng med honung, sambal och citron samt kokt potatis
- Rotfruktscurry med kall myntasås och ris
Tisdag 25/11
Lunch
- Balsamicobakad kyckling med rostad potatis
- Sparris- och blomkålssoppa
Middag
- Bratwurst med snabbsyrad surkål, tysk curryketchup och potatismos
- Spenatlasagne med keso
Onsdag 26/11
Lunch
- Sprödbakad fisk med remouladsås, citron och kokt potatis
- Pepparrotsgryta med quorn och kokt potatis
Middag
- Köttgryta med bacon och kantareller, svartvinbärsgelé samt rostad potatis
- Grönsaksgratäng med smultäcke
Torsdag 27/11
Lunch
- Stekt kycklinglårfilé med dragonsås och rostade rotsaker
- Pastagratäng med ost, broccoli och soltorkad tomat
Middag
- Pasta Salsiccia Classico med riven hårdost
- Grekiska grönsaker med fetaost samt tzatziki
Fredag 28/11
Lunch
- Chorizo med Brava-aioli och rostad potatis
- Linsbolognese med spaghetti
Middag
- Spanska albondigas (köttbullar) i tomatsås samt rostad potatis
- Vegetariska albondigas i tomatsås samt rostad potatis
Lördag 29/11
Lunch
- Fisksufflé med skirat smör, citron och kokt potatis
- Vegeschnitzel med sötsur sås samt ris
Middag
- Gulaschgryta med ris
- Majsfritters med krämig ostdressing samt kokt potatis
Söndag 30/11
Lunch
- Fläskgryta med lingon samt kokt potatis
- Tomatpaj med ost och persilja samt provensalsk gräddfilsdressing
Middag
- Mangokyckling med ris
- Karibisk grönsaksbiff med örtkryddad sås och kokt potatis
Med reservation för ändringar.
Måndag 1/12
Lunch
- Pannbiff med gräddsås, stekt lök, kokt potatis och lingonsylt
- Grekisk bulgurpytt med tzatziki
Middag
- Marinerad kyckling med ost- och timjansås samt ris
- Chili sin carne med ris
Tisdag 2/12
Lunch
- Fisk i kokoscurry samt ris
- Krämig quorngryta samt ris
Middag
- Fläskschnitzel med kryddsmör, citron samt rostad potatis
- Raggmunkar med lingonsylt
Onsdag 3/12
Lunch
- Sprödbakad fisk med remouladsås, citron och kokt potatis
- Grönsaksfrestelse
Middag
- Strimlad biff med kantareller och basilika samt rostad potatis
- Indisk gryta med quorn och ingefära samt ris
Torsdag 4/12
Lunch
- Kycklingshawarma med vitlöksdressing, pitabröd samt ris
- Falafel med het salsa och ris
Middag
- Köttfärssås med rödvin och spagetti
- Baljgryta med basilika och fetaost samt kokt potatis
Fredag 5/12
Lunch
- Kyckling i rosmarinsås med svartvinbärsgelé och rostade rotsaker
- Lasagne med linser och keso
Middag
- Tacogratäng med limepicklad rödlök, nachos samt ris
- Pizza med kronärtskocka, paprika, lök och oliver
Lördag 6/12
Lunch
- Het kycklingpasta
- Makaronilåda med rotsaker
Middag
- Skinkgratäng
- Grönsaksgratäng med cayenne och kokt potatis
Söndag 7/12
Lunch
- Ostfylld köttfärslåda med gräddsås och kokt potatis
- Grönsaksburgare med potatis- och fänkålsgratäng
Middag
- Fransk fläskgryta med senap och kokt potatis
- Quorn- och broccoligratäng med ris
Till samtliga måltider serveras smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck samt kaffe
Med reservation för ändringar
Måndag 8/12
Lunch
- Sprödbakad fisk med senaps- och äppelcrème, citron samt kokt potatis
- Karibisk grönsaksbiff med tomatsås samt kokt potatis
Middag
- Husets julköttbullar med enbärsgräddsås, kokt potatis och pressgurka
- Krämig saffranspasta med grillost
Tisdag 9/12
Lunch
- Glöggmarinerad kycklinglårfilé med saffransaioli och ris
- Grönkålspaj med cheddar och pumpafrö samt pärontzatziki
Middag
- Fisksufflé med skirat smör, kokt potatis och citron
- Honungsglaserad rotsakspytt med krämig ostdressing
Onsdag 10/12
Lunch
- Biff stroganoff och ris
- Vårrullar med sötsur sås och ris
Middag
- Janssons frestelse med kokt ägg
- Grönsaksjansson
Torsdag 11/12
Lunch
- Prinskorv med husets rödbetssallad samt kokt potatis
- Sojafärssås med spaghetti
Middag
- Julig griljerad lax med västerbottensmos och äppelchutney
- Vegetarisk gryta med julens kryddor samt äppelchutney
Fredag 12/12
Lunch
- Julglaserad fläskkarré med mustsås och rostad potatis
- Pizza Bianco med rödbetor och getost
Middag
- Kycklinglasagne med mozzarella samt riven hårdost
- Currygryta med quorn och ris
Lördag 13/12
Lunch
- Köttfärsfrestelse
- Tacopaj med sojafärs samt gräddfilsdressing med vitlök
Middag
- Stekt falukorv med stuvad vitkål och kokt potatis
- Husets morotsbiffar med kall örtagårdssås och kokt potatis
Söndag 14/12
Lunch
- Kycklingsås med soltorkade tomater och ris
- Kikärtspannkakor med pannkakssylt
Middag
- Viltskavspasta
- Green burger med tzatziki och rostad potatis
Med reservation för ändringar.
Frukost
Måndag-fredag kl.07.15-09.30
Lördag-söndag kl.08.00-09.30
Lunch
Måndag-fredag kl.11.30-13.00
Lördag-söndag kl.12.00-13.00
Middag
Måndag-söndag kl.17.00-18.30
Kvällsfika
Måndag-söndag kl.19.30-20.30
För kontakt med restaurangen, ring oss.
Telefon: 0920-23 90 06