Restaurang Hotell Vistet

I hotellets restaurang serveras frukost, lunch, middag och kvällsfika.

Dagens lunch serveras 11.30–13.00 på vardagar och 12.00–13.00 på helgdagar.

Dagens middag serveras 17.00–18.30.

För oss är det viktigt att maten som serveras både smakar gott och gör gott för vår hälsa och miljö. Vi använder i första hand fläskkött och nötkött från lokala gårdar, fisk som är MSC-märkt (hållbart fiske), svensk kyckling, samt mejeriprodukter och potatis från lokal produktion.

Till samtliga måltider serveras smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck samt kaffe.

Gluten- och laktosfritt alternativ finns alltid att tillgå, fråga personalen. Vid behov av annan specialkost, fråga personalen.

Måndag 20/10

Lunch

  • Sprödbakad fiskburgare med hamburgerbröd, fänkålsslaw med äpple och dill, citron och klyftpotatis
  • Vårrullar med sweet chilisås och ris

Middag

  • Kycklingcurry med ris
  • Potatisbullar med lingonsylt

Tisdag 21/10

Lunch

  • Gyros med pitabröd, tzatziki, grönsallad och ris
  • Het vitkålssoppa med gräddfil

Middag

  • Lax med citronsås, dillpicklad gurka och kokt potatis
  • Krämig quorngryta och ris

Onsdag 22/10 

Lunch

  • Strimlad biff med kantareller och basilika samt ris
  • Grönsaksfrestelse

Middag

  • Marinerad kyckling med chilibearnaise och rostade rotsaker
  • Indisk gryta med quorn och ingefära samt ris

Torsdag 23/10

Lunch

  • Tomat- och basilikagratinerad sej med kokt potatis
  • Falafel med het salsa och kokt potatis

Middag

  • Köttbullar med gräddsås, pressgurka, lingonsylt och kokt potatis
  • Baljgryta med basilika och fetaost samt kokt potatis

Fredag 24/10

Lunch

  • Tacokyckling med lime- och korianderpicklad rödlök, chili cheese-majsdipp, tortillabröd, ris och nachos
  • Vegetarisk tacogratäng samt ris och nachos

Middag

  • Köttfärssås med rödvin och spagetti
  • Lasagne med linser och keso

Lördag 25/10

Lunch

  • Kalops med inlagda rödbetor och kokt potatis
  • Grönsaksgratäng med cayenne samt kokt potatis

Middag

  • Laxpasta
  • Pizza med kronärtskocka

Söndag 26/10

Lunch

  • Ostfylld färslimpa med gräddsås, kokt potatis och lingonsylt
  • Quorngratäng med broccoli och kokt potatis

Middag

  • Fransk fläskgryta med senap och kokt potatis
  • Grönsaksburgare med potatis- och fänkålsgratäng

Till samtliga måltider serveras smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck samt kaffe
Med reservation för ändringar

Måndag 27/10

Lunch

  • Marinerad kyckling med lagrad ost- och timjansås samt rostad potatis
  • Majsbiffar med lime- och korianderyoghurt samt rostad potatis

Middag

  • Sprödbakad fisk med gräddfilssås, citron samt kokt potatis
  • Raggmunkar med lingonsylt

Tisdag 28/10

Lunch

  • Husets färsbiff med ajvar, krämig paprikasås samt rostad potatis
  • Quornburritos med gräddfil

Middag

  • Fisksufflé med skirat smör, kokt potatis, citron och dill
  • Honungsglaserad rotsakspytt med krämig ostdressing

Onsdag 29/10

Lunch

  • Laxfrestelse med skirat smör
  • Pasta med soltorkade tomater och oliver

Middag

  • Biff stroganoff med kokt potatis
  • Vårrullar, sötsur sås och ris

Torsdag 30/10

Lunch

  • Skinkstek med äppelgräddsås, pressgurka och kokt potatis
  • Grönsaksjansson

Middag

  • Tandoorigryta med kyckling, mango- och myntasallad samt ris
  • Currygryta med quorn och ris

Fredag 31/10

Lunch

  • Cornflakespanerad kyckling med två dipsåser samt klyftpotatis
  • Vegetarisk tacopaj samt gräddfilsdressing med vitlök

Middag

  • Köttgryta med äpple och enbär, svartvinbärsgelé samt kokt potatis
  • Sojafärssås med spaghetti

Lördag 1/11

Lunch

  • Stekt falukorv med stuvad vitkål och kokt potatis
  • Husets morotsbiffar med örtagårdssås och rostad potatis

Middag

  • Köttfärsfrestelse
  • Kikärtspannkakor med pannkakssylt

Söndag 2/11

Lunch

  • Kycklingsås med soltorkade tomater och ris
  • Grönsaksburgare med tzatziki och kokt potatis

Middag

  • Viltskavspasta
  • Lasagne med linser och keso

Med reservation för ändringar.

Måndag 3/11

Lunch

  • Spansk färsbiff med romescosås samt rostad potatis
  • Champinjoncrêpes med västerbottenost

Middag

  • Sprödbakad fisk med remouladsås, citron & kokt potatis
  • Potatisbullar med lingonsylt

Tisdag 4/11

Lunch

  • Chili- & koriandermarinerad kyckling med asiatisk mayo samt ris
  • Couscouspytt med kall örtsås

Middag

  • Portergryta med pressgurka samt kokt potatis
  • Majsfritters med citron- & gurkyoghurt samt ris

Onsdag 5/11

Lunch

  • Krämig laxgryta med räkor samt kokt potatis
  • Broccolipaj med ädelost samt örtdressing

Middag

  • Chili con carne med ris
  • Vegeschnitzel med bearnaisesås & rostad potatis

Torsdag 6/11

Lunch

  • Fiskpudding med skirat smör, citron & kokt potatis
  • Grönsaksburgare med blomkåls- & ädelostgratäng

Middag

  • Pasta Alfredo med krispig kyckling
  • Mustig vegetarisk cajungryta & ris

Fredag 7/11

Lunch

  • Hoisinfläsk med bao buns, picklad rödlök, hot mayo, ris & färsk koriander
  • Quorn med hoisinsås

Middag

  • Lasagne
  • Zucchinibiffar med ost & persilja, fetaostdressing samt kokt potatis

Lördag 8/11

Lunch

  • Brasiliansk fiskgryta med chili, lime & koriander samt ris
  • Het paprikagryta med quorn & ris

Middag

  • Skinkfrestelse
  • Svamppasta med tryffel

Söndag 9/11

Lunch

  • Dillköttgryta samt kokt potatis
  • Morotsbiff med tzatziki & kokt potatis

Middag

  • Kyckling med mango & curry samt ris
  • Husets rödbetsbiff med basilika- & citroncrème samt kokt potatis

Med reservation för ändringar.

Frukost

Måndag-fredag kl.07.15-09.30
Lördag-söndag kl.08.00-09.30

Lunch

Måndag-fredag kl.11.30-13.00
Lördag-söndag kl.12.00-13.00

Middag

Måndag-söndag kl.17.00-18.30

Kvällsfika

Måndag-söndag kl.19.30-20.30

För kontakt med restaurangen, ring oss.
Telefon: 0920-23 90 06