Restaurang Hotell Vistet

I hotellets restaurang serveras frukost, lunch, middag och kvällsfika.

Dagens lunch serveras 11.30–13.00 på vardagar och 12.00–13.00 på helgdagar.

Dagens middag serveras 17.00–18.30.

För oss är det viktigt att maten som serveras både smakar gott och gör gott för vår hälsa och miljö. Vi använder i första hand fläskkött och nötkött från lokala gårdar, fisk som är MSC-märkt (hållbart fiske), svensk kyckling, samt mejeriprodukter och potatis från lokal produktion.

Till samtliga måltider serveras smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck samt kaffe.

Gluten- och laktosfritt alternativ finns alltid att tillgå, fråga personalen. Vid behov av annan specialkost, fråga personalen.

Måndag 1/9

Lunch

  • Kebab med pitabröd, orientdressing, sallad samt klyftpotatis
  • Ugnspannkaka med sylt

Middag

  • Orientalisk fiskgratäng med honung, sambal & citron samt ris
  • Rotfruktscurry med kall myntasås & ris

Tisdag 2/9

Lunch

  • Balsamicobakad kyckling med rostad potatis
  • Sparris- & blomkålssoppa

Middag

  • Fetaostgratinerad chorizo med potatismos
  • Spenatlasagne med keso

Onsdag 3/9

Lunch

  • Pankopanerad torsk med remouladsås, citron & kokt potatis
  • Pepparrotsgryta med quorn & kokt potatis

Middag

  • Pasta Salsiccia Classico med riven hårdost
  • Grönsaksgratäng med smultäcke

Torsdag 4/9

Lunch

  • Stekt kycklinglårfilé med dragonsås & rostade rotsaker
  • Pastagratäng med ost, broccoli & soltorkad tomat

Middag

  • Krämig ostfisk med picklad fänkål, citron samt kokt potatis
  • Grekiska grönsaker med fetaost samt tzatziki

Fredag 5/9

Lunch

  • Grekisk kyckling med tomat & aubergine, tzatziki & potatisgratäng med soltorkad tomat
  • Pizza Bianco

Middag

  • Spanska Albondigas (köttbullar) i tomatsås med rostad potatis
  • Linsbolognese med spaghetti

Lördag 6/9

Lunch

  • Fisksufflé med skirat smör, citron & kokt potatis
  • Vegeschnitzel med sötsur sås samt ris

Middag

  • Gulaschgryta med ris
  • Majsfritters med krämig ostdressing samt kokt potatis

Söndag 7/9 

Lunch

  • Fläskgryta med lingon samt kokt potatis
  • Tomatpaj med ost & persilja samt provensalsk gräddfilsdressing

Middag

  • Mangokyckling med ris
  • Karibisk grönsaksbiff med örtkryddad sås & kokt potatis

Med reservation för ändringar.

Måndag 8/9

Lunch

  • Pannbiff med gräddsås, stekt lök, kokt potatis och lingonsylt
  • Grekisk bulgurpytt med tzatziki

Middag

  • Marinerad kyckling med ost- och timjansås samt ris
  • Chili sin carne med ris

Tisdag 9/9

Lunch

  • Fisk i kokoscurry samt ris
  • Krämig quorngryta samt ris

Middag

  • Fläskschnitzel med kryddsmör, citron samt rostad potatis
  • Raggmunkar med lingonsylt

Onsdag 10/9

Lunch

  • Sprödbakad fisk med remouladsås, citron och kokt potatis
  • Grönsaksfrestelse

Middag

  • Strimlad biff med kantareller och basilika samt rostad potatis
  • Indisk gryta med quorn och ingefära samt ris

Torsdag 11/9

Lunch

  • Kycklingshawarma med vit kebabsås, picklad rödlök, pitabröd samt ris
  • Sötpotatisfalafel med vit kebabsås, picklad rödlök, pitabröd samt ris

Middag

  • Krämig kebabgratäng med ris och feferoni
  • Baljgryta med basilika och fetaost samt kokt potatis

Fredag 12/9

Lunch

  • Ugnsstekt lax med vitvinssås, citron samt kokt potatis
  • Lasagne med linser och keso

Middag

  • Köttfärssås med rödvin och spagetti
  • Pizza med kronärtskocka, paprika, lök och oliver

Lördag 13/9

Lunch

  • Het kycklingpasta
  • Makaronilåda med rotsaker

Middag

  • Skinkgratäng
  • Grönsaksgratäng med cayenne och kokt potatis

Söndag 14/9

Lunch

  • Ostfylld köttfärslåda med gräddsås och kokt potatis
  • Grönsaksburgare med potatis- och fänkålsgratäng

Middag

  • Fransk fläskgryta med senap och kokt potatis
  • Quorn- och broccoligratäng med ris

Till samtliga måltider serveras smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck samt kaffe
Med reservation för ändringar

Måndag 15/9

Lunch

  • Sprödbakad fisk med kall skagensås, citron samt kokt potatis
  • Karibisk grönsaksbiff med tomatsås samt kokt potatis

Middag

  • Krämig chorizopasta
  • Couscouspytt med kall örtsås

Tisdag 16/9

Lunch

  • Marinerad kyckling samt curryremoulad med äpple och rostad potatis
  • Gratinerade quornburritos med curry samt gräddfil

Middag

  • Fisksufflé med skirat smör, citron och kokt potatis
  • Honungsglaserad rotsakspytt med krämig ostdressing

Onsdag 17/9

Lunch

  • Biff stroganoff med ris
  • Lasagne med linser och keso

Middag

  • Medelhavsgratinerad fisk med citron och kokt potatis
  • Vårrullar med sötsur sås och ris

Torsdag 18/9

Lunch

  • Skinkstek med äppelgräddsås, pressgurka, svartvinbärsgelé och rostad potatis
  • Grönsaksjansson

Middag

  • Marry me chicken samt ris
  • Currygryta med quorn samt ris

Fredag 19/9

Lunch

  • Kycklinglasagne med mozzarella samt riven hårdost
  • Quorn i hoisinsås samt ris

Middag

  • Pannbiff med gräddsås och kokt potatis
  • Sojafärssås med spaghetti

Lördag 20/9

Lunch

  • Köttfärsfrestelse
  • Tacopaj med sojafärs samt gräddfilsdressing med vitlök

Middag

  • Stekt falukorv med stuvad vitkål och kokt potatis
  • Husets morotsbiffar med kall örtagårdssås och kokt potatis

Söndag 21/9 

Lunch

  • Kycklingsås med soltorkade tomater och ris
  • Kikärtspannkakor med pannkakssylt

Middag

  • Viltskavspasta
  • Green burger med tzatziki och rostad potatis

Med reservation för ändringar.

Frukost

Måndag-fredag kl.07.15-09.30
Lördag-söndag kl.08.00-09.30

Lunch

Måndag-fredag kl.11.30-13.00
Lördag-söndag kl.12.00-13.00

Middag

Måndag-söndag kl.17.00-18.30

Kvällsfika

Måndag-söndag kl.19.30-20.30

För kontakt med restaurangen, ring oss.
Telefon: 0920-23 90 06