Restaurang Hotell Vistet

I hotellets restaurang serveras frukost, lunch, middag och kvällsfika.

Dagens lunch serveras 11.30–13.00 på vardagar och 12.00–13.00 på helgdagar.

Dagens middag serveras 17.00–18.30.

För oss är det viktigt att maten som serveras både smakar gott och gör gott för vår hälsa och miljö. Vi använder i första hand fläskkött och nötkött från lokala gårdar, fisk som är MSC-märkt (hållbart fiske), svensk kyckling, samt mejeriprodukter och potatis från lokal produktion.

Till samtliga måltider serveras smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck samt kaffe.

Gluten- och laktosfritt alternativ finns alltid att tillgå, fråga personalen. Vid behov av annan specialkost, fråga personalen.

Måndag 2/6 

Lunch

  • Kåldolmar med gräddsås och kokt potatis
  • Ugnspannkaka med sylt

Middag

  • Marry me chicken pasta
  • Grillad paprikasås med solrosfrön samt pasta

Tisdag 3/6

Lunch

  • Apelsinfisk med basilikapotatismos och citron
  • Grönsaksburgare med morotstzatziki samt kokt potatis

Middag

  • Husets färsbiff med pepparsås och rostad potatis
  • Böngryta med curry samt ris

Onsdag 4/6

Lunch

  • Marinerad kycklinglårfilé med bearnaise och rostade rotfrukter
  • Gulaschsoppa med tofu

Middag

  • Isterband med persiljestuvade morötter, inlagda rödbetor och kokt potatis
  • Broccolimedaljong med bönsalsa samt rostad potatis

Torsdag 5/6

Lunch

  • Orientalisk köttgryta med kokt potatis
  • Zucchinibiffar med ost och persilja, fetaostdressing samt kokt potatis

Middag

  • Sprödbakad fisk med klassisk dillmajonnäs, citron och rostad potatis
  • Kokoscurry med ris

Fredag 6/6 -Nationaldagen

Lunch

  • Köttfärssås med spaghetti
  • Mustig cajungryta med bulgur

Middag

  • Fylld frukostkorv med potatismos
  • Falafel med het salsa och ris

Lördag 7/6

Lunch

  • Köttbullar med gräddsås, potatis och lingonsylt
  • Grönsaksburgare med tomatsås och kokt potatis

Middag

  • Laxfrestelse
  • Champinjoncrêpes med västerbottensost

Söndag 8/6

Lunch

  • Ost- och skinksås med penne
  • Röd currygryta med kikärtor samt ris

Middag

  • Fiskpudding med skirat smör samt kokt potatis
  • Kålpudding med sojafärs, gräddsås samt kokt potatis

Med reservation för ändringar.

Måndag 9/6

Lunch

  • Kebab med pitabröd, orientdressing, sallad samt klyftpotatis
  • Asiatiska bönbollar i röd currysås samt ris

Middag

  • Orientalisk fiskgratäng med honung, sambal och citron samt ris
  • Ugnspannkaka med sylt

Tisdag 10/6

Lunch

  • Balsamicobakad kyckling med rostad potatis
  • Sparris- och blomkålssoppa

Middag

  • Fetaostgratinerad chorizo med potatismos
  • Spenatlasagne med keso

Onsdag 11/6

Lunch

  • Pankopanerad torsk med remouladsås, citron och kokt potatis
  • Pepparrotsgryta med quorn och kokt potatis

Middag

  • Pasta Salsiccia Classico med riven hårdost
  • Grönsaksgratäng med smultäcke

Torsdag 12/6 

Lunch

  • Stekt kycklinglårfilé med dragonsås och rostade rotsaker
  • Pastagratäng med ost, broccoli och soltorkad tomat

Middag

  • Krämig ostfisk med picklad fänkål, citron samt kokt potatis
  • Grekiska grönsaker med fetaost samt tzatziki

Fredag 13/6

Lunch

  • Grekisk kyckling med tomat och aubergine, het fetadipp med honung och potatisgratäng med soltorkad tomat
  • Vegetarisk moussaka

Middag

  • Kålpudding med gräddsås, lingonsylt och kokt potatis
  • Linsbolognese med spaghetti

Lördag 14/6

Lunch

  • Fisksufflé med skirat smör, citron och kokt potatis
  • Vegeschnitzel med sötsur sås samt ris

Middag

  • Gulaschgryta med ris
  • Majsfritters med krämig ostdressing samt kokt potatis

Söndag 15/6

Lunch

  • Fläskgryta med lingon samt kokt potatis
  • Tomatpaj med ost och persilja samt provensalsk gräddfilsdressing

Middag

  • Mangokyckling med ris
  • Karibisk grönsaksbiff med örtkryddad sås och kokt potatis

Med reservation för ändringar.

Måndag 16/6

Lunch

  • Pannbiff med gräddsås, stekt lök, kokt potatis och lingonsylt
  • Grekisk bulgurpytt med tzatziki

Middag

  • Marinerad kyckling med ost- och timjansås samt ris
  • Nordafrikansk tomatgryta med grillost samt krämig kikärtsdressing och ris

Tisdag 17/6

Lunch

  • Fisk i kokoscurry samt ris
  • Krämig quorngryta samt ris

Middag

  • Fläskschnitzel med kryddsmör, citron samt rostad potatis
  • Raggmunkar med lingonsylt

Onsdag 18/6

Lunch

  • Sprödbakad fisk med remouladsås, citron och kokt potatis
  • Grönsaksfrestelse

Middag

  • Strimlad biff med kantareller och basilika samt rostad potatis
  • Indisk gryta med quorn och ingefära samt ris

Torsdag 19/6

Lunch

  • Chili- och koriandermarinerad kyckling med husets mangoraja samt ris
  • Grekisk paj samt gräddfilsdressing med vitlök

Middag

  • Köttfärssås med rödvin och spagetti
  • Baljgryta med basilika och fetaost samt kokt potatis

Fredag 20/6 – Midsommarafton

Lunch

  • Rabarberkyckling med rostad potatis
  • Husets morotsbiffar med grillost, krämig ostdressing samt rostad potatis

Middag

  • Ugnsstekt lax med citronsås samt kokt potatis
  • Pizza med kronärtskocka, paprika, lök och oliver

Lördag 21/6 – Midsommardagen

Lunch

  • Lammfärsmedaljong med rosmarinsås och rostade rotsaker
  • Grönsaksburgare med rosmarinsås och rostade rotsaker

Middag

  • Fläskfilé med pepparsås och potatisgratäng
  • Vegeschnitzel med pepparsås och potatisgratäng

Söndag 22/6 

Lunch

  • Ostfylld köttfärslåda med gräddsås och kokt potatis
  • Grönsaksburgare med potatis- och fänkålsgratäng

Middag

  • Fransk fläskgryta med senap och kokt potatis
  • Quorn- och broccoligratäng med ris

Med reservation för ändringar.

Frukost

Måndag-fredag kl.07.15-09.30
Lördag-söndag kl.08.00-09.30

Lunch

Måndag-fredag kl.11.30-13.00
Lördag-söndag kl.12.00-13.00

Middag

Måndag-söndag kl.17.00-18.30

Kvällsfika

Måndag-söndag kl.19.30-20.30

För kontakt med restaurangen, ring oss.
Telefon: 0920-23 90 06