Restaurang Hotell Vistet
I hotellets restaurang serveras frukost, lunch, middag och kvällsfika.
Dagens lunch serveras 11.30–13.00 på vardagar och 12.00–13.00 på helgdagar.
Dagens middag serveras 17.00–18.30.
För oss är det viktigt att maten som serveras både smakar gott och gör gott för vår hälsa och miljö. Vi använder i första hand fläskkött och nötkött från lokala gårdar, fisk som är MSC-märkt (hållbart fiske), svensk kyckling, samt mejeriprodukter och potatis från lokal produktion.
Till samtliga måltider serveras smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck samt kaffe.
Gluten- och laktosfritt alternativ finns alltid att tillgå, fråga personalen. Vid behov av annan specialkost, fråga personalen.
Måndag 6/10
Lunch
- Spansk färsbiff med feta- och olivcrème samt rostad potatis
- Palak paneer med grillost samt ris
Middag
- Krämig kycklinggryta med ajvar samt ris
- Grekisk bulgurpytt med honung- och fetaostcrème
Tisdag 7/10
Lunch
- Raggmunkar med stekt fläsk samt lingonsylt
- Grönsaksburgare med morotstzatziki och rostad potatis
Middag
- Cajunkryddad kyckling med bearnaisesås och rostad potatis
- Böngryta med curry och ris
Onsdag 8/10
Lunch
- Pannbiff med lingongräddsås, pressgurka, färsk persilja och kokt potatis
- Gulaschsoppa med tofu
Middag
- Lasagne med rökt lax, spenat och soltorkad tomat
- Zucchinibiffar med ost och persilja, fetaostdressing och rostad potatis
Torsdag 9/10
Lunch
- Sprödbakad fisk med tomat & mozzarella, basilikaaioli, citron samt kokt potatis
- Broccolimedaljong med bönsalsa och ris
Middag
- Isterband med persiljestuvade morötter samt kokt potatis
- Pasta med squash- och fetaostsås
Fredag 10/10
Lunch
- Kycklingfajitas med chimichurri, tortillabröd, nachos, yoghurt och ris
- Vegetarisk Texas chili med ärtguacamole, nachos och ris
Middag
- Fylld frukostkorv med potatismos
- Falafel med het salsa och ris
Lördag 11/10
Lunch
- Köttfärssås med spagetti
- Champinjoncrêpes med västerbottensost
Middag
- Laxfrestelse
- Quorngratäng med broccoli och kokt potatis
Söndag 12/10
Lunch
- Ost- och skinksås med pasta
- Kålpudding med sojafärs, gräddsås och kokt potatis
Middag
- Köttbullar med gräddsås och kokt potatis
- Röd currygryta med kikärter samt ris
Med reservation för ändringar.
Måndag 13/10
Lunch
- Korv stroganoff med ris
- Couscouspytt med kall örtsås
Middag
- Mangochutney- och chiliglaserade kycklingklubbor med lime- och korianderyoghurt samt ris
- Het pannoumioststroganoff och ris
Tisdag 14/10
Lunch
- Köttgryta med bacon och kantareller samt kokt potatis
- Sparris- och blomkålssoppa
Middag
- Fransk fisk med örtig pankotopping, dillmayo, picklad fänkål och potatismos
- Spenatlasagne med keso
Onsdag 15/10
Lunch
- Panerad fisk med remouladsås, citron och kokt potatis
- Grönsaksgratäng med smultäcke
Middag
- Chorizo med äppel- och chiliyoghurt samt rostad potatis
- Pepparotsgryta med quorn och kokt potatis
Torsdag 16/10
Lunch
- Kålpudding med gräddsås samt kokt potatis
- Pastagratäng med ostsås, broccoli och soltorkade tomater
Middag
- Rostad kycklinglårfilé med dragonsås och ris
- Morots- och norrloumibiffar, pepparrotsröra med lingon samt rostad potatis
Fredag 17/10
Lunch
- Schnitzel med tonkatsusås, krämig kålsallad och ris
- Linsbolognese med spagetti
Middag
- Grekisk färsbiff med tzatziki samt potatisgratäng med feta och soltorkad tomat
- Gnocchi med krämig tomatsås
Lördag 18/10
Lunch
- Gulaschgryta med gräddfil och kokt potatis
- Tomatpaj med ost och persilja samt provensalsk gräddfilsdressing
Middag
- Fisksufflé med skirat smör och kokt potatis
- Majsfritters med krämig ostdressing samt rostad potatis
Söndag 19/10
Lunch
- Kycklinggryta med mango samt ris
- Sojafärslåda med keso, gräddsås och kokt potatis
Middag
- Fläskgryta med lingon och kokt potatis
- Karibisk grönsaksbiff med örtkryddad sås och kokt potatis
Med reservation för ändringar.
Måndag 20/10
Lunch
- Sprödbakad fiskburgare med hamburgerbröd, fänkålsslaw med äpple och dill, citron och klyftpotatis
- Vårrullar med sweet chilisås och ris
Middag
- Kycklingcurry med ris
- Potatisbullar med lingonsylt
Tisdag 21/10
Lunch
- Gyros med pitabröd, tzatziki, grönsallad och ris
- Het vitkålssoppa med gräddfil
Middag
- Lax med citronsås, dillpicklad gurka och kokt potatis
- Krämig quorngryta och ris
Onsdag 22/10
Lunch
- Strimlad biff med kantareller och basilika samt ris
- Grönsaksfrestelse
Middag
- Marinerad kyckling med chilibearnaise och rostade rotsaker
- Indisk gryta med quorn och ingefära samt ris
Torsdag 23/10
Lunch
- Tomat- och basilikagratinerad sej med kokt potatis
- Falafel med het salsa och kokt potatis
Middag
- Köttbullar med gräddsås, pressgurka, lingonsylt och kokt potatis
- Baljgryta med basilika och fetaost samt kokt potatis
Fredag 24/10
Lunch
- Tacokyckling med lime- och korianderpicklad rödlök, chili cheese-majsdipp, tortillabröd, ris och nachos
- Vegetarisk tacogratäng samt ris och nachos
Middag
- Köttfärssås med rödvin och spagetti
- Lasagne med linser och keso
Lördag 25/10
Lunch
- Kalops med inlagda rödbetor och kokt potatis
- Grönsaksgratäng med cayenne samt kokt potatis
Middag
- Laxpasta
- Pizza med kronärtskocka
Söndag 26/10
Lunch
- Ostfylld färslimpa med gräddsås, kokt potatis och lingonsylt
- Quorngratäng med broccoli och kokt potatis
Middag
- Fransk fläskgryta med senap och kokt potatis
- Grönsaksburgare med potatis- och fänkålsgratäng
Till samtliga måltider serveras smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck samt kaffe
Med reservation för ändringar
Frukost
Måndag-fredag kl.07.15-09.30
Lördag-söndag kl.08.00-09.30
Lunch
Måndag-fredag kl.11.30-13.00
Lördag-söndag kl.12.00-13.00
Middag
Måndag-söndag kl.17.00-18.30
Kvällsfika
Måndag-söndag kl.19.30-20.30
För kontakt med restaurangen, ring oss.
Telefon: 0920-23 90 06