Restaurang Hotell Vistet
I hotellets restaurang serveras frukost, lunch, middag och kvällsfika.
Dagens lunch serveras 11.30–13.00 på vardagar och 12.00–13.00 på helgdagar.
Dagens middag serveras 17.00–18.30.
För oss är det viktigt att maten som serveras både smakar gott och gör gott för vår hälsa och miljö. Vi använder i första hand fläskkött och nötkött från lokala gårdar, fisk som är MSC-märkt (hållbart fiske), svensk kyckling, samt mejeriprodukter och potatis från lokal produktion.
Till samtliga måltider serveras smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck samt kaffe.
Gluten- och laktosfritt alternativ finns alltid att tillgå, fråga personalen. Vid behov av annan specialkost, fråga personalen.
Måndag 19/5
Lunch
- Spansk färsbiff med oliv- och fetaostcréme samt rostad potatis
- Champinjoncrêpes med västerbottenost
Middag
- Sprödbakad fisk med remouladsås, citron och kokt potatis
- Potatisbullar med lingonsylt
Tisdag 20/5
Lunch
- Chili- och koriandermarinerad kyckling med asiatisk mayo, limepicklad rödlök samt ris
- Couscouspytt med kall örtsås
Middag
- Portergryta med pressgurka samt kokt potatis
- Majsfritters med citron- och gurkyoghurt samt ris
Onsdag 21/5
Lunch
- Krämig laxgryta med räkor samt kokt potatis
- Broccolipaj med ädelost samt örtdressing
Middag
- Chili con carne med ris
- Vegeschnitzel med bearnaisesås och rostad potatis
Torsdag 22/5
Lunch
- Fiskpudding med skirat smör, citron och kokt potatis
- Grönsaksburgare med blomkåls- och ädelostgratäng
Middag
- Kycklingschnitzel med kryddsmör och rostad potatis
- Mustig vegetarisk cajungryta och ris
Fredag 23/5
Lunch
- Gräddig gryta med älg och lingon samt rostad potatis
- Morots och Norrloumibiffar, pepparrotsröra med lingon samt rostad potatis
Middag
- Varmrökt laxlåda med dill och västerbottenost samt citron
- Zucchinibiffar med ost och persilja, fetaostdressing samt kokt potatis
Lördag 24/5
Lunch
- Brasiliansk fiskgryta med chili, lime och koriander samt ris
- Het paprikagryta med quorn och ris
Middag
- Skinkfrestelse
- Svamppasta med tryffel
Söndag 25/5
Lunch
- Dillköttgryta samt kokt potatis
- Morotsbiff med tzatziki & kokt potatis
Middag
- Kyckling med mango & curry samt ris
- Husets rödbetsbiff med basilika- och citroncrème samt kokt potatis
Med reservation för ändringar.
Måndag 26/5
Lunch
- Spansk räkgryta med ris
- Tortellinigratäng med ricotta och spenat
Middag
- Rosépepparmarinerad kyckling med basilikaaioli och klyftpotatis
- Vegeschnitzel med bearnaisesås och kokt potatis
Tisdag 27/5
Lunch
- Kreolsk gryta med ris
- Het vitkålssoppa med gräddfil och bröd
Middag
- Färskost- och spenatfylld sprödbakad fisk med tartarsås, citron och kokt potatis
- Böngryta med gräddfil och ris
Onsdag 28/5
Lunch
- Fläsk med röd currysås, färsk koriander samt ris
- Pizza med kronärtskocka, tomat, champinjoner och feta
Middag
- Kycklinggratäng med broccoli samt ris
- Karibisk grönsaksbiff med örtkryddad sås och kokt potatis
Torsdag 29/5 – Kristi himmelsfärds dag
Lunch
- Fisksufflé med skirat smör, kokt potatis, färsk dill och citron
- Krämig Quorngryta med kokt potatis
Middag
- Boeuf Bourguignon med kokt potatis
- Grekiska grönsaker med fetaost och tzatziki
Fredag 30/5
Lunch
- Fiskgratäng med soltorkad tomat samt kokt potatis
- Grekisk paj med vitlöksdressing
Middag
- Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo samt rostad potatis
- Makaronilåda med rotsaker
Lördag 31/5
Lunch
- Husets pytt i panna med inlagda rödbetor
- Grönsakssås med curry och kokos samt ris
Middag
- Köttfärssås med spaghetti
- Vårrullar med het salsa och ris
Söndag 1/6
Lunch
- Pasta med kyckling, paprika och champinjoner
- Gratinerade grönsaksburritos med gräddfil
Middag
- Korv Stroganoff med ris
- Grönsaksjansson
Med reservation för ändringar.
Måndag 2/6
Lunch
- Kåldolmar med gräddsås och kokt potatis
- Ugnspannkaka med sylt
Middag
- Marry me chicken pasta
- Grillad paprikasås med solrosfrön samt pasta
Tisdag 3/6
Lunch
- Apelsinfisk med basilikapotatismos och citron
- Grönsaksburgare med morotstzatziki samt kokt potatis
Middag
- Husets färsbiff med pepparsås och rostad potatis
- Böngryta med curry samt ris
Onsdag 4/6
Lunch
- Marinerad kycklinglårfilé med bearnaise och rostade rotfrukter
- Gulaschsoppa med tofu
Middag
- Isterband med persiljestuvade morötter, inlagda rödbetor och kokt potatis
- Broccolimedaljong med bönsalsa samt rostad potatis
Torsdag 5/6
Lunch
- Orientalisk köttgryta med kokt potatis
- Zucchinibiffar med ost och persilja, fetaostdressing samt kokt potatis
Middag
- Sprödbakad fisk med klassisk dillmajonnäs, citron och rostad potatis
- Kokoscurry med ris
Fredag 6/6 -Nationaldagen
Lunch
- Köttfärssås med spaghetti
- Mustig cajungryta med bulgur
Middag
- Fylld frukostkorv med potatismos
- Falafel med het salsa och ris
Lördag 7/6
Lunch
- Köttbullar med gräddsås, potatis och lingonsylt
- Grönsaksburgare med tomatsås och kokt potatis
Middag
- Laxfrestelse
- Champinjoncrêpes med västerbottensost
Söndag 8/6
Lunch
- Ost- och skinksås med penne
- Röd currygryta med kikärtor samt ris
Middag
- Fiskpudding med skirat smör samt kokt potatis
- Kålpudding med sojafärs, gräddsås samt kokt potatis
Med reservation för ändringar.
Frukost
Måndag-fredag kl.07.15-09.30
Lördag-söndag kl.08.00-09.30
Lunch
Måndag-fredag kl.11.30-13.00
Lördag-söndag kl.12.00-13.00
Middag
Måndag-söndag kl.17.00-18.30
Kvällsfika
Måndag-söndag kl.19.30-20.30
För kontakt med restaurangen, ring oss.
Telefon: 0920-23 90 06