Restaurang Hotell Vistet
I hotellets restaurang serveras frukost, lunch, middag och kvällsfika.
Dagens lunch serveras 11.30–13.00 på vardagar och 12.00–13.00 på helgdagar.
Dagens middag serveras 17.00–18.30.
För oss är det viktigt att maten som serveras både smakar gott och gör gott för vår hälsa och miljö. Vi använder i första hand fläskkött och nötkött från lokala gårdar, fisk som är MSC-märkt (hållbart fiske), svensk kyckling, samt mejeriprodukter och potatis från lokal produktion.
Till samtliga måltider serveras smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck samt kaffe.
Gluten- och laktosfritt alternativ finns alltid att tillgå, fråga personalen. Vid behov av annan specialkost, fråga personalen.
Måndag 15/12
Lunch
- Sprödbakad fisk med remouladsås, citron och kokt potatis
- Champinjoncrêpes med västerbottensost
Middag
- Chilikyckling med grillad paprikaröra och rostad potatis
- Potatisbullar med lingonsylt
Tisdag 16/12
Lunch
- Grekisk färsbiff med fetaostdressing och rostad potatis
- Couscouspytt med kall örtsås
Middag
- Portergryta med pressgurka, svartvinbärsgelé samt kokt potatis
- Majsfritters med citron- och gurkyoghurt samt ris
Onsdag 17/12
Lunch
- Chorizo med husets rökiga sesam- och mangoketchup samt potatismos
- Broccolipaj med ädelost samt provencalsk gräddfilsdressing
Middag
- Chili con carne med ris
- Vegetarisk schnitzel med bearnaisesås och rostad potatis
Torsdag 18/12
Lunch
- Fiskpudding med skirat smör, citron och kokt potatis
- Zucchinibiffar med ost och persilja, fetaostdressing samt kokt potatis
Middag
- Buldak fire chicken med ris
- Mustig cajungryta med ris
Fredag 19/12
Lunch
- Sprödbakad kycklingburgare med hamburgerbröd, karamelliserad rödlök, chipotledressing samt rostad potatis
- Vegoburgare
Middag
- Lasagne
- Svamppasta med tryffel
Lördag 20/12
Lunch
- Brasiliansk fiskgryta med chili, lime och koriander samt ris
- Husets rödbetsbiff med basilika- och citroncrème samt rostad potatis
Middag
- Dillköttgryta med kokt potatis
- Het paprikagryta med quorn samt ris
Söndag 21/12
Lunch
- Laxlåda med purjolök
- Morotsbiff med tzatziki och rostad potatis
Middag
- Kycklinggryta med mango och curry samt ris
- Baljgryta med basilika och fetaost samt bulgur
Med reservation för ändringar.
Måndag 22/12
Lunch
- Barbecuekyckling med Alabama white sauce, rostad majssalsa samt rostad potatis
- Tortellinigratäng med tomat, ricotta och spenat
Middag
- Kebab med orientdressing, grönsallad, pitabröd och klyftpotatis
- Raggmunkar med lingonsylt
Tisdag 23/12
Lunch
- Pankopanerad torsk med klassisk dillmajonnäs, citron och kokt potatis
- Grekisk färslåda med het feta- och paprikaröra samt rostad potatis
- Het böngryta med gräddfil och ris
Middag
- Kreolsk gryta med chorizo samt kokt potatis
- Het vitkålssoppa
Onsdag 24/12 Julafton
Lunch
- Julskinka, rödbetssallad, sill, gravad lax, hovmästarsås, vörtbröd
- köttbullar, prinskorv och kokt potatis
- Sojabullar, prinskorv av soja
Middag
- Risgrynsgröt, julskinka, vörtbröd, senap
Torsdag 25/12 Juldagen
Lunch
- Janssons frestelse med kokta ägg
- Vegetarisk schnitzel med bearnaisesås och rostad potatis
Middag
- Ugnsrostad kycklinglårfilé med mustsås och rostad potatis
- Grönsaksjansson med kokta ägg
Fredag 26/12 Annandag Jul
Lunch
- Köttgryta med rödvin, svartvinbärsgelé och kokt potatis
- Sojabullar med senapssås och kokt potatis
Middag
- Julkorv med senapssås och kokt potatis
- Quorngryta med rödvin, svartvinbärsgelé och kokt potatis
Lördag 27/12
Lunch
- Stekt falukorv med persiljestuvad potatis
- Grekisk paj med vitlöksdressing
Middag
- Spagetti Bolognese
- Vårrullar med het salsa och ris
Söndag 28/12
Lunch
- Pasta med kyckling, paprika och champinjoner
- Sojafärssås med penne
Middag
- Korv Stroganoff med ris
- Grönsaksburritos med gräddfil
Till samtliga måltider serveras smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck samt kaffe
Med reservation för ändringar
Måndag 29/12
Lunch
- Grekisk färsbiff med feta- och olivcrème samt rostad potatis
- Palak paneer med grillost samt ris
Middag
- Krämig kycklinggryta med ajvar samt ris
- Grekisk bulgurpytt med honung- och fetaostcrème
Tisdag 30/12
Lunch
- Apelsindoftande fiskgratäng med basilikapotatismos
- Grönsaksburgare med morotstzatziki och rostad potatis
Middag
- Cajunkryddad kyckling med bearnaisesås och rostad potatis
- Böngryta med curry och ris
Onsdag 31/12 - Nyårsafton
Lunch
- Boeuf Bourguignon samt rostad potatis
- Grönkålspaj med cheddar och pumpafrö samt pärontzatziki
Middag
- Fläskfilé med grönpepparsås och potatisgratäng
- Vegetarisk schnitzel med grönpepparsås och potatisgratäng
Torsdag 1/1 - Nyårsdagen
Lunch
- Hummerfisk samt kokt potatis
- Zucchinibiffar med ost och persilja samt fetaosdressing och kokt potatis
Middag
- Oxjärpe med kantarellsås och rostad potatis
- Quorn i kokoscurry med ris
Fredag 2/1
Lunch
- Fylld frukostkorv med potatismos
- Mustig vegetarisk cajungryta med ris
Middag
- Sprödbakad fisk med spenat och färskost, basilikaaioli samt rostad potatis
- Falafel med het salsa och ris
Lördag 3/1
Lunch
- Köttfärssås med spagetti
- Champinjoncrêpes med västerbottensost
Middag
- Laxfrestelse
- Quorngratäng med broccoli och kokt potatis
Söndag 4/1
Lunch
- Ost- och skinksås med pasta
- Kålpudding med sojafärs, gräddsås och kokt potatis
Middag
- Köttbullar med gräddsås och kokt potatis
- Röd currygryta med kikärter samt ris
Med reservation för ändringar.
Frukost
Måndag-fredag kl.07.15-09.30
Lördag-söndag kl.08.00-09.30
Lunch
Måndag-fredag kl.11.30-13.00
Lördag-söndag kl.12.00-13.00
Middag
Måndag-söndag kl.17.00-18.30
Kvällsfika
Måndag-söndag kl.19.30-20.30
För kontakt med restaurangen, ring oss.
Telefon: 0920-23 90 06