Restaurang Hotell Vistet
I hotellets restaurang serveras frukost, lunch, middag och kvällsfika.
Dagens lunch serveras 11.30–13.00 på vardagar och 12.00–13.00 på helgdagar.
Dagens middag serveras 17.00–18.30.
För oss är det viktigt att maten som serveras både smakar gott och gör gott för vår hälsa och miljö. Vi använder i första hand fläskkött och nötkött från lokala gårdar, fisk som är MSC-märkt (hållbart fiske), svensk kyckling, samt mejeriprodukter och potatis från lokal produktion.
Till samtliga måltider serveras smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck samt kaffe.
Gluten- och laktosfritt alternativ finns alltid att tillgå, fråga personalen. Vid behov av annan specialkost, fråga personalen.
Måndag 8/12
Lunch
- Sprödbakad fisk med senaps- och äppelcrème, citron samt kokt potatis
- Karibisk grönsaksbiff med tomatsås samt kokt potatis
Middag
- Husets julköttbullar med enbärsgräddsås, kokt potatis och pressgurka
- Krämig saffranspasta med grillost
Tisdag 9/12
Lunch
- Glöggmarinerad kycklinglårfilé med saffransaioli och ris
- Grönkålspaj med cheddar och pumpafrö samt pärontzatziki
Middag
- Fisksufflé med skirat smör, kokt potatis och citron
- Honungsglaserad rotsakspytt med krämig ostdressing
Onsdag 10/12
Lunch
- Biff stroganoff och ris
- Vårrullar med sötsur sås och ris
Middag
- Janssons frestelse med kokt ägg
- Grönsaksjansson
Torsdag 11/12
Lunch
- Prinskorv med husets rödbetssallad samt kokt potatis
- Sojafärssås med spaghetti
Middag
- Julig griljerad lax med västerbottensmos och äppelchutney
- Vegetarisk gryta med julens kryddor samt äppelchutney
Fredag 12/12
Lunch
- Julglaserad fläskkarré med mustsås och rostad potatis
- Pizza Bianco med rödbetor och getost
Middag
- Kycklinglasagne med mozzarella samt riven hårdost
- Currygryta med quorn och ris
Lördag 13/12
Lunch
- Köttfärsfrestelse
- Tacopaj med sojafärs samt gräddfilsdressing med vitlök
Middag
- Stekt falukorv med stuvad vitkål och kokt potatis
- Husets morotsbiffar med kall örtagårdssås och kokt potatis
Söndag 14/12
Lunch
- Kycklingsås med soltorkade tomater och ris
- Kikärtspannkakor med pannkakssylt
Middag
- Viltskavspasta
- Green burger med tzatziki och rostad potatis
Med reservation för ändringar.
Måndag 15/12
Lunch
- Sprödbakad fisk med remouladsås, citron och kokt potatis
- Champinjoncrêpes med västerbottensost
Middag
- Chilikyckling med grillad paprikaröra och rostad potatis
- Potatisbullar med lingonsylt
Tisdag 16/12
Lunch
- Grekisk färsbiff med fetaostdressing och rostad potatis
- Couscouspytt med kall örtsås
Middag
- Portergryta med pressgurka, svartvinbärsgelé samt kokt potatis
- Majsfritters med citron- och gurkyoghurt samt ris
Onsdag 17/12
Lunch
- Chorizo med husets rökiga sesam- och mangoketchup samt potatismos
- Broccolipaj med ädelost samt provencalsk gräddfilsdressing
Middag
- Chili con carne med ris
- Vegetarisk schnitzel med bearnaisesås och rostad potatis
Torsdag 18/12
Lunch
- Fiskpudding med skirat smör, citron och kokt potatis
- Zucchinibiffar med ost och persilja, fetaostdressing samt kokt potatis
Middag
- Buldak fire chicken med ris
- Mustig cajungryta med ris
Fredag 19/12
Lunch
- Sprödbakad kycklingburgare med hamburgerbröd, karamelliserad rödlök, chipotledressing samt rostad potatis
- Vegoburgare
Middag
- Lasagne
- Svamppasta med tryffel
Lördag 20/12
Lunch
- Brasiliansk fiskgryta med chili, lime och koriander samt ris
- Husets rödbetsbiff med basilika- och citroncrème samt rostad potatis
Middag
- Dillköttgryta med kokt potatis
- Het paprikagryta med quorn samt ris
Söndag 21/12
Lunch
- Laxlåda med purjolök
- Morotsbiff med tzatziki och rostad potatis
Middag
- Kycklinggryta med mango och curry samt ris
- Baljgryta med basilika och fetaost samt bulgur
Med reservation för ändringar.
Måndag 22/12
Lunch
- Barbecuekyckling med Alabama white sauce, rostad majssalsa samt rostad potatis
- Tortellinigratäng med tomat, ricotta och spenat
Middag
- Kebab med orientdressing, grönsallad, pitabröd och klyftpotatis
- Raggmunkar med lingonsylt
Tisdag 23/12
Lunch
- Pankopanerad torsk med klassisk dillmajonnäs, citron och kokt potatis
- Grekisk färslåda med het feta- och paprikaröra samt rostad potatis
- Het böngryta med gräddfil och ris
Middag
- Kreolsk gryta med chorizo samt kokt potatis
- Het vitkålssoppa
Onsdag 24/12 Julafton
Lunch
- Julskinka, rödbetssallad, sill, gravad lax, hovmästarsås, vörtbröd
- köttbullar, prinskorv och kokt potatis
- Sojabullar, prinskorv av soja
Middag
- Risgrynsgröt, julskinka, vörtbröd, senap
Torsdag 25/12 Juldagen
Lunch
- Janssons frestelse med kokta ägg
- Vegetarisk schnitzel med bearnaisesås och rostad potatis
Middag
- Ugnsrostad kycklinglårfilé med mustsås och rostad potatis
- Grönsaksjansson med kokta ägg
Fredag 26/12 Annandag Jul
Lunch
- Köttgryta med rödvin, svartvinbärsgelé och kokt potatis
- Sojabullar med senapssås och kokt potatis
Middag
- Julkorv med senapssås och kokt potatis
- Quorngryta med rödvin, svartvinbärsgelé och kokt potatis
Lördag 27/12
Lunch
- Stekt falukorv med persiljestuvad potatis
- Grekisk paj med vitlöksdressing
Middag
- Spagetti Bolognese
- Vårrullar med het salsa och ris
Söndag 28/12
Lunch
- Pasta med kyckling, paprika och champinjoner
- Sojafärssås med penne
Middag
- Korv Stroganoff med ris
- Grönsaksburritos med gräddfil
Till samtliga måltider serveras smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck samt kaffe
Med reservation för ändringar
Frukost
Måndag-fredag kl.07.15-09.30
Lördag-söndag kl.08.00-09.30
Lunch
Måndag-fredag kl.11.30-13.00
Lördag-söndag kl.12.00-13.00
Middag
Måndag-söndag kl.17.00-18.30
Kvällsfika
Måndag-söndag kl.19.30-20.30
För kontakt med restaurangen, ring oss.
Telefon: 0920-23 90 06