Restaurang Hotell Vistet

I hotellets restaurang serveras frukost, lunch, middag och kvällsfika.

Dagens lunch serveras 11.30–13.00 på vardagar och 12.00–13.00 på helgdagar.

Dagens middag serveras 17.00–18.30.

För oss är det viktigt att maten som serveras både smakar gott och gör gott för vår hälsa och miljö. Vi använder i första hand fläskkött och nötkött från lokala gårdar, fisk som är MSC-märkt (hållbart fiske), svensk kyckling, samt mejeriprodukter och potatis från lokal produktion.

Till samtliga måltider serveras smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck samt kaffe.

Gluten- och laktosfritt alternativ finns alltid att tillgå, fråga personalen. Vid behov av annan specialkost, fråga personalen.

Måndag 19/5

Lunch

  • Spansk färsbiff med oliv- och fetaostcréme samt rostad potatis
  • Champinjoncrêpes med västerbottenost

Middag

  • Sprödbakad fisk med remouladsås, citron och kokt potatis
  • Potatisbullar med lingonsylt

Tisdag 20/5

Lunch

  • Chili- och koriandermarinerad kyckling med asiatisk mayo, limepicklad rödlök samt ris
  • Couscouspytt med kall örtsås

Middag

  • Portergryta med pressgurka samt kokt potatis
  • Majsfritters med citron- och gurkyoghurt samt ris

Onsdag 21/5

Lunch

  • Krämig laxgryta med räkor samt kokt potatis
  • Broccolipaj med ädelost samt örtdressing

Middag

  • Chili con carne med ris
  • Vegeschnitzel med bearnaisesås och rostad potatis

Torsdag 22/5 

Lunch

  • Fiskpudding med skirat smör, citron och kokt potatis
  • Grönsaksburgare med blomkåls- och ädelostgratäng

Middag

  • Kycklingschnitzel med kryddsmör och rostad potatis
  • Mustig vegetarisk cajungryta och ris

Fredag 23/5

Lunch

  • Gräddig gryta med älg och lingon samt rostad potatis
  • Morots och Norrloumibiffar, pepparrotsröra med lingon samt rostad potatis

Middag

  • Varmrökt laxlåda med dill och västerbottenost samt citron
  • Zucchinibiffar med ost och persilja, fetaostdressing samt kokt potatis

Lördag 24/5

Lunch

  • Brasiliansk fiskgryta med chili, lime och koriander samt ris
  • Het paprikagryta med quorn och ris

Middag

  • Skinkfrestelse
  • Svamppasta med tryffel

Söndag 25/5

Lunch

  • Dillköttgryta samt kokt potatis
  • Morotsbiff med tzatziki & kokt potatis

Middag

  • Kyckling med mango & curry samt ris
  • Husets rödbetsbiff med basilika- och citroncrème samt kokt potatis

Med reservation för ändringar.

Måndag 26/5

Lunch

  • Spansk räkgryta med ris
  • Tortellinigratäng med ricotta och spenat

Middag

  • Rosépepparmarinerad kyckling med basilikaaioli och klyftpotatis
  • Vegeschnitzel med bearnaisesås och kokt potatis

Tisdag 27/5

Lunch

  • Kreolsk gryta med ris
  • Het vitkålssoppa med gräddfil och bröd

Middag

  • Färskost- och spenatfylld sprödbakad fisk med tartarsås, citron och kokt potatis
  • Böngryta med gräddfil och ris

Onsdag 28/5

Lunch

  • Fläsk med röd currysås, färsk koriander samt ris
  • Pizza med kronärtskocka, tomat, champinjoner och feta

Middag

  • Kycklinggratäng med broccoli samt ris
  • Karibisk grönsaksbiff med örtkryddad sås och kokt potatis

Torsdag 29/5 – Kristi himmelsfärds dag

Lunch

  • Fisksufflé med skirat smör, kokt potatis, färsk dill och citron
  • Krämig Quorngryta med kokt potatis

Middag

  • Boeuf Bourguignon med kokt potatis
  • Grekiska grönsaker med fetaost och tzatziki

Fredag 30/5 

Lunch

  • Fiskgratäng med soltorkad tomat samt kokt potatis
  • Grekisk paj med vitlöksdressing

Middag

  • Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo samt rostad potatis
  • Makaronilåda med rotsaker

Lördag 31/5 

Lunch

  • Husets pytt i panna med inlagda rödbetor
  • Grönsakssås med curry och kokos samt ris

Middag

  • Köttfärssås med spaghetti
  • Vårrullar med het salsa och ris

Söndag 1/6 

Lunch

  • Pasta med kyckling, paprika och champinjoner
  • Gratinerade grönsaksburritos med gräddfil

Middag

  • Korv Stroganoff med ris
  • Grönsaksjansson

Med reservation för ändringar.

Måndag 2/6 

Lunch

  • Kåldolmar med gräddsås och kokt potatis
  • Ugnspannkaka med sylt

Middag

  • Marry me chicken pasta
  • Grillad paprikasås med solrosfrön samt pasta

Tisdag 3/6

Lunch

  • Apelsinfisk med basilikapotatismos och citron
  • Grönsaksburgare med morotstzatziki samt kokt potatis

Middag

  • Husets färsbiff med pepparsås och rostad potatis
  • Böngryta med curry samt ris

Onsdag 4/6

Lunch

  • Marinerad kycklinglårfilé med bearnaise och rostade rotfrukter
  • Gulaschsoppa med tofu

Middag

  • Isterband med persiljestuvade morötter, inlagda rödbetor och kokt potatis
  • Broccolimedaljong med bönsalsa samt rostad potatis

Torsdag 5/6

Lunch

  • Orientalisk köttgryta med kokt potatis
  • Zucchinibiffar med ost och persilja, fetaostdressing samt kokt potatis

Middag

  • Sprödbakad fisk med klassisk dillmajonnäs, citron och rostad potatis
  • Kokoscurry med ris

Fredag 6/6 -Nationaldagen

Lunch

  • Köttfärssås med spaghetti
  • Mustig cajungryta med bulgur

Middag

  • Fylld frukostkorv med potatismos
  • Falafel med het salsa och ris

Lördag 7/6

Lunch

  • Köttbullar med gräddsås, potatis och lingonsylt
  • Grönsaksburgare med tomatsås och kokt potatis

Middag

  • Laxfrestelse
  • Champinjoncrêpes med västerbottensost

Söndag 8/6

Lunch

  • Ost- och skinksås med penne
  • Röd currygryta med kikärtor samt ris

Middag

  • Fiskpudding med skirat smör samt kokt potatis
  • Kålpudding med sojafärs, gräddsås samt kokt potatis

Med reservation för ändringar.

Frukost

Måndag-fredag kl.07.15-09.30
Lördag-söndag kl.08.00-09.30

Lunch

Måndag-fredag kl.11.30-13.00
Lördag-söndag kl.12.00-13.00

Middag

Måndag-söndag kl.17.00-18.30

Kvällsfika

Måndag-söndag kl.19.30-20.30

För kontakt med restaurangen, ring oss.
Telefon: 0920-23 90 06