Restaurang Hotell Vistet

I hotellets restaurang serveras frukost, lunch, middag och kvällsfika.

Dagens lunch serveras 11.30–13.00 på vardagar och 12.00–13.00 på helgdagar.

Dagens middag serveras 17.00–18.30.

För oss är det viktigt att maten som serveras både smakar gott och gör gott för vår hälsa och miljö. Vi använder i första hand fläskkött och nötkött från lokala gårdar, fisk som är MSC-märkt (hållbart fiske), svensk kyckling, samt mejeriprodukter och potatis från lokal produktion.

Till samtliga måltider serveras smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck samt kaffe.

Gluten- och laktosfritt alternativ finns alltid att tillgå, fråga personalen. Vid behov av annan specialkost, fråga personalen.

Måndag 10/11

Lunch

  • Spansk räkgryta med ris
  • Tortellinigratäng med ricotta och spenat

Middag

  • Rosépepparmarinerad kyckling med basilikaaioli och rostad potatis
  • Vegeschnitzel med bearnaisesås och kokt potatis

Tisdag 11/11

Lunch

  • Kreolsk gryta med chorizo samt ris
  • Het vitkålssoppa med gräddfil och bröd

Middag

  • Färskost- och spenatfylld sprödbakad fisk med tartarsås, citron och kokt potatis
  • Böngryta med gräddfil och ris

Onsdag 12/11 

Lunch

  • Fläsk med röd currysås, färsk koriander samt ris
  • Pizza med kronärtskocka, tomat, champinjoner och feta

Middag

  • Kycklinggratäng med broccoli samt ris
  • Karibisk grönsaksbiff med örtkryddad sås och kokt potatis

Torsdag 13/11

Lunch

  • Fisksufflé med skirat smör, kokt potatis, färsk dill och citron
  • Krämig Quorngryta med kokt potatis

Middag

  • Köttbullar med brunsås, potatismos och lingonchutney
  • Lins- och potatisfrestelse med grillost och ajvar

Fredag 14/11

Lunch

  • Fiskgratäng med soltorkad tomat samt kokt potatis
  • Grekisk paj med vitlöksdressing

Middag

  • Glaserad fläskkarré med bearnaisesås och rostad potatis
  • Makaronilåda med rotsaker

Lördag 15/11

Lunch

  • Husets pytt i panna med inlagda rödbetor
  • Grönsakssås med curry och kokos samt ris

Middag

  • Köttfärssås med spaghetti
  • Vårrullar med het salsa och ris

Söndag 16/11

Lunch

  • Pasta med kyckling, paprika och champinjoner
  • Gratinerade grönsaksburritos med gräddfil

Middag

  • Korv stroganoff med ris
  • Grönsaksjansson

Till samtliga måltider serveras smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck samt kaffe
Med reservation för ändringar

Måndag 17/11

Lunch

  • Kåldolmar med gräddsås och kokt potatis
  • Ugnspannkaka med sylt

Middag

  • Pasta Carbonara med riven hårdost
  • Grillad paprikasås med solrosfrön samt pasta

Tisdag 18/11 – Raggmunkens dag 

Lunch

  • Apelsinfisk med basilikapotatismos
  • Grönsaksburgare med morotstzatziki samt kokt potatis

Middag

  • Raggmunkar med stekt fläsk och lingonsylt
  • Böngryta med curry samt ris

Onsdag 19/11

Lunch

  • Senaps- och honungsmarinerad kyckling med örtkryddad sås och rostad potatis
  • Gulaschsoppa med tofu

Middag

  • Grön currygryta med lax och grönsaker samt ris
  • Broccolimedaljong med bönsalsa samt rostad potatis

Torsdag 20/11

Lunch

  • Husets färsbiff med pepparsås och rostad potatis
  • Zucchinibiffar med ost och persilja, fetaostdressing samt kokt potatis

Middag

  • Sprödbakad fisk med tomat och mozzarella, basilikaaioli, citron och rostad potatis
  • Kokoscurry med ris

Fredag 21/11

Lunch

  • Viltskavskebab med aioli, pitabröd och rostad potatis
  • Mustig cajungryta med bulgur

Middag

  • Fylld frukostkorv med potatismos
  • Falafel med het salsa och ris

Lördag 22/11

Lunch

  • Köttbullar med gräddsås, potatis och lingonsylt
  • Grönsaksburgare med tomatsås och kokt potatis

Middag

  • Laxfrestelse
  • Champinjoncrêpes med västerbottensost

Söndag 23/11

Lunch

  • Ost- och skinksås med penne
  • Röd currygryta med kikärtor samt ris

Middag

  • Fiskpudding med skirat smör samt kokt potatis
  • Kålpudding med sojafärs, gräddsås samt kokt potatis

Med reservation för ändringar.

Måndag 24/11

Lunch

  • Koreansk kycklinggryta samt ris
  • Ugnspannkaka med sylt

Middag

  • Orientalisk fiskgratäng med honung, sambal och citron samt kokt potatis
  • Rotfruktscurry med kall myntasås och ris

Tisdag 25/11

Lunch

  • Balsamicobakad kyckling med rostad potatis
  • Sparris- och blomkålssoppa

Middag

  • Bratwurst med snabbsyrad surkål, tysk curryketchup och potatismos
  • Spenatlasagne med keso

Onsdag 26/11

Lunch

  • Sprödbakad fisk med remouladsås, citron och kokt potatis
  • Pepparrotsgryta med quorn och kokt potatis

Middag

  • Köttgryta med bacon och kantareller, svartvinbärsgelé samt rostad potatis
  • Grönsaksgratäng med smultäcke

Torsdag 27/11

Lunch

  • Stekt kycklinglårfilé med dragonsås och rostade rotsaker
  • Pastagratäng med ost, broccoli och soltorkad tomat

Middag

  • Pasta Salsiccia Classico med riven hårdost
  • Grekiska grönsaker med fetaost samt tzatziki

Fredag 28/11

Lunch

  • Chorizo med Brava-aioli och rostad potatis
  • Linsbolognese med spaghetti

Middag

  • Spanska albondigas (köttbullar) i tomatsås samt rostad potatis
  • Vegetariska albondigas i tomatsås samt rostad potatis

Lördag 29/11

Lunch

  • Fisksufflé med skirat smör, citron och kokt potatis
  • Vegeschnitzel med sötsur sås samt ris

Middag

  • Gulaschgryta med ris
  • Majsfritters med krämig ostdressing samt kokt potatis

Söndag 30/11

Lunch

  • Fläskgryta med lingon samt kokt potatis
  • Tomatpaj med ost och persilja samt provensalsk gräddfilsdressing

Middag

  • Mangokyckling med ris
  • Karibisk grönsaksbiff med örtkryddad sås och kokt potatis

Med reservation för ändringar.

Frukost

Måndag-fredag kl.07.15-09.30
Lördag-söndag kl.08.00-09.30

Lunch

Måndag-fredag kl.11.30-13.00
Lördag-söndag kl.12.00-13.00

Middag

Måndag-söndag kl.17.00-18.30

Kvällsfika

Måndag-söndag kl.19.30-20.30

För kontakt med restaurangen, ring oss.
Telefon: 0920-23 90 06