Restaurang Källan - Sunderby sjukhus

Välkommen till restaurang Källan, Sunderby sjukhus. Vi serverar grillat, sallader, smörgåsar, wraps, pajer och mycket mer.

Öppettider

Torsdag 28/9 stänger restaurangen kl. 15.00.

Helgfri vardag: kl. 8.00–17.00
Dagens rätt serveras till kl. 17.00

Grillen är öppen helgfria vardagar kl. 10.30-16.45

Helger och röda dagar: Stängt

Meny

Med reservation för ändringar.

Måndag 18/9

  • Lunchsoppa; Blomkål
  • Grönsaksbiff med het salsa
  • Pannbiff med stekt lök, gräddsås, lingonsylt & kokt potatis
  • Bratwurst med gurkmajonnäs, rostad lök & rostad potatis

Tisdag 19/9

  • Lunchsoppa; Tomat
  • Spenatlasagne med keso
  • Köttgryta med bacon & kantareller samt kokt potatis
  • Kycklingfajitas med chimichurri, ris & yoghurt

Onsdag 20/9

  • Lunchsoppa; Broccoli
  • Grönsaksgratäng med smultäcke
  • Pankopanerad torsk med rostad vitlöksdressing & nudelsallad
  • Krämig grönpeppargryta med rostad potatis

Torsdag 21/9

  • Lunchsoppa; Morot
  • Pastagratäng med ostsås, broccoli & soltorkade tomater
  • Kålpudding med gräddsås & kokt potatis
  • Rostad kycklinglårfilé med dragonsås & ris

Fredag 22/9

  • Lunchsoppa; Thailändsk grönsakssoppa
  • Grekiska grönsaker med tzatziki
  • Fläskschnitzel med japansk tonkatsusås, krämig kålsallad samt ris
  • Gulaschgryta med kokt potatis
  • Dessert

Lördags- & söndagsmaten serveras på Hotell Vistet

Lunch: 12.00–13.00, middag: 17.00–18.30

Meny Restaurang Hotell Vistet

Med reservation för ändringar.

Måndag 25/9

  • Lunchsoppa; Morot
  • Vårrullar med sweet chilisås
  • Panerade fiskburgare med hamburgerbröd, dillcreme, picklad fänkål & rostad potatis
  • Kycklingcurry med ris

Tisdag 26/9

  • Lunchsoppa; Grön ärt
  • Grönsaksbiff med gräddfilsdressing
  • Grekisk färsbiff med tzatziki & rostad potatis
  • Sej med citronsås, färsk dill & kokt potatis

Onsdag 27/9

  • Lunchsoppa; Blomkål
  • Indisk gryta med quorn & ingefära
  • Strimlad biff med kantareller & basilika samt ris
  • Chili- & korianderglaserad kyckling med limeaioli samt rostad potatis

Torsdag 28/9

  • Lunchsoppa; Broccoli
  • Baljgryta med basilika & feta
  • Tomat- & basilikagratinerad sej med kokt potatis
  • Köttfärssås med rödvin samt spagetti & riven hårdost

Fredag 29/9

  • Lunchsoppa; Thaiinspirerad grönsak
  • Vegetarisk tacogratäng samt ris & nachos
  • Het kycklingpasta
  • Asiatisk färspanna med exotisk fruktsalsa samt ris
  • Dessert

Lördags- & söndagsmaten serveras på Hotell Vistet

Lunch: 12.00–13.00, middag: 17.00–18.30

Meny Restaurang Hotell Vistet

Med reservation för ändringar.

Måndag 2/10

  • Lunchsoppa; Morot med solroskärnor
  • Grekisk bulgurpytt med tzatziki
  • Senaps- & honungsmarinerad kyckling med gremolatayoghurt samt rostad potatis
  • Sprödbakad fisk med gräddfilssås samt kokt potatis

Tisdag 3/10

  • Lunchsoppa; Ärt
  • Quornburritos med gräddfil
  • Fetaostgratinerad chorizo med soltorkad tomat & basilika samt potatismos
  • Fisksufflé med skirat smör, citron samt kokt potatis

Onsdag 4/10

  • Lunchsoppa; Svamp
  • Tomat- & fetaostsås med soltorkade tomater & oliver samt ris
  • Kyckling Tennesse med honung- & fetaostcréme samt rostad potatis
  • Biff Stroganoff med ris

Torsdag 5/10

  • Lunchsoppa; Tomat
  • Grönsaksjansson
  • Skinkstek med äppelgräddsås, pressgurka & rostad potatis
  • Tacogratäng med rostad majssalsa, nachos samt ris

Fredag 6/10

  • Lunchsoppa; Miso
  • Vegetarisk yakiniku med ris
  • Japansk laxsida med srirachamayo samt ris
  • Teriyakikyckling med japansk spetskålsallad & ris
  • Dessert

Lördags- & söndagsmaten serveras på Hotell Vistet

Lunch: 12.00–13.00, middag: 17.00–18.30

Meny Restaurang Hotell Vistet

Vill du beställa luncher, middagar, konferens med mera?
Kontakta oss via telefon eller e-post för mer information.
Vi skräddarsyr ditt arrangemang.  

Ordinarie pris
Dagens lunch: 110 kr
Kaffe/te + smörgås: 40 kr (20 kr vardera)

Personalpris
Dagens lunch: 100 kr (glöm ej personal-ID såsom SITHS-kortet)
Kaffe/te + smörgås: 30 kr (15 kr vardera)

Barnpriser
0-2 år: gratis i sällskap med betalande vuxen
3-9 år: 75kr
10 och uppåt: ordinarie pris

Restaurang Källan
Telefon: 0920-28 21 77
E-post: kallans_restaurang@norrbotten.se 
Kontoret: 0920-28 21 79

Johanna Isaksson Vallström
Enhetschef
Telefon: 0920-28 21 94
E-post: Johanna.isaksson-vallström@norrbotten.se 

Dagens rätter serveras mellan klockan 10.30-17.00 på helgfria vardagar. I dagens rätt ingår salladsbuffé, smör, bröd, måltidsdryck, kaffe eller te.

För er som önskar plocka egen salladslåda öppnar vi salladsbuffén från 10.00.

Matautomat med kyld mat finns vid reception i stora entrén.
Mat för mikrovågsugn, sallader och smörgåsar finns att tillgå dygnet runt.
Kortbetalningsfunktion.

För oss är det viktigt att maten som serveras både smakar gott och gör gott för vår hälsa och miljö. Vi använder i första hand fläskkött och nötkött från lokala gårdar, fisk som är MSC-märkt (hållbart fiske), svensk kyckling, samt mejeriprodukter och potatis från lokal produktion.

Specialkost

Gluten- och laktosfritt alternativ finns alltid att tillgå, fråga personalen.
Vid behov av annan specialkost, fråga personalen.