Ungdomsmottagning unga män

Ungdomsmottagningar

Till oss kan du vända sig när du behöver stöd och råd av en vuxen. Det kan handla om oro, deppighet och ensamhet, funderingar över kroppsliga åkommor, till exempel mensvärk, acne, kärleksbekymmer, graviditetstest, dagen efter-piller, behov av preventivmedel eller oro för sexuellt överförbara infektioner.

Ungdomsmottagningen Boden

Ungdomsmottagningen i Boden är öppen för dig mellan 12- 25 år. Vi är en gemensam ungdomsmottagning för alla ungdomar i Bodens kommun. Vi finns Boden centrum, i samma hus som Enter galleria med egen ingång på Kungsgatan 49, 3 trappor upp.

Ungdomsmottagningen Gällivare

Ungdomsmottagningen i Gällivare är öppen för dig mellan 12- 25 år. Vi finns i centrala Gällivare, på Centralskolan en trappa upp.

Ungdomsmottagning Haparanda

Ungdomsmottagningen i Haparanda är öppen för dig mellan 12- 25 år. Ungdomsmottagningen finns på Familjehus, Haparanda hälsocentral.

Ungdomsmottagningen Kalix

Ungdomsmottagningen i Kalix är öppen för dig mellan 12- 25 år. Vi finns på sjukhuset, hus F, det är skyltat från huvudentrén.

Ungdomsmottagningen Kiruna

Ungdomsmottagningen i Kiruna är öppen för dig mellan 12- 25 år. Vi finns på Kiruna sjukhus och du når oss via stora entrén eller vår egen ingång vid ambulansintaget.

Ungdomsmottagningen Luleå

Ungdomsmottagningen i Luleå är öppen för dig mellan 12- 25 år. Vi finns på Timmermansgatan 26.

Ungdomsmottagningen Piteå

Ungdomsmottagningen i Piteå är öppen för dig mellan 12- 25 år. Vi finns på Sundsgatan 37.

Ungdomsmottagningen Älvsbyn

Ungdomsmottagningen i Älvsbyn är öppen för dig mellan 12- 25 år. Vi finns på Älvsbyns hälsocentral.

Ungdomsmottagningen Övertorneå

Ungdomsmottagningen i Övertorneå är öppen för dig mellan 12- 25 år. Vi finns på Övertorneå hälsocentral.