Nästan 50 000 får erbjudande om sommarjobb i Norrbotten

Under mars-april pågår årets rekryteringskampanj för att rekrytera nya medarbetare i Kiruna, Gällivare, Jokkmokk och Pajala under sommaren.

För tredje året i rad genomför vi kampanjen ”Sveriges bästa sommarjobb” för att rekrytera vårdpersonal till Norrbotten i sommar.

– I första hand vill vi rekrytera nya kollegor till sommaren, för att möjliggöra välförtjänta semesterveckor för våra ordinarie medarbetare. På längre sikt hoppas vi att de som kommer hit under sommaren gärna stannar och flyttar till Norrbotten, säger Nina Ekbäck, HR-partner.

Årets rekryteringskampanj riktar sig i första hand till sjuksköterskor, röntgensjuksköterskor och barnmorskor som vill jobba i Kiruna, Gällivare, Jokkmokk eller Pajala.

Under andra halvan av mars får nära 50 000 sjuksköterskor, röntgensjuksköterskor och barnmorskor i Mälardalen ett personligt brev med erbjudande om sommarjobb. Kampanjen kommer även att synas i fackpress och på regionens kanaler i sociala medier.

Budskapet är ”Sveriges bästa sommarjobb för dig och familjen” med erbjudande om gratis resa och boende för familjen som gäller 1 juni-31 augusti 2024.